Menu

Metro's Finest

Metro’s Finest is een coaching traject voor bands, solisten, producers en rappers. Meld je act aan en na een grondige selectieprocedure kom jij misschien wel in aanmerking om gebruik te maken van onze levende toolbox vol professionals uit de muziekindustrie. We gaan een week lang intensief met jouw act aan de slag en spijkeren je bij op het gebied van programmering, techniek, presentatie, marketing en andere velden van expertise die we in huis hebben.

Dus ben je bijvoorbeeld net met je band begonnen en heb je hulp nodig bij het maken van een goede presskit? Net je eerste demo's klaar maar nog niet zeker over je podiumpresentatie? Of heb je juist al meerdere albums uitgebracht, flink wat meters in het clubcircuit gemaakt en zoek je net het laatste zetje op het gebied van je lichtplan of wil je weten hoe je meer boekingen krijgt binnen en buiten de regio? We komen graag in contact met jou en helpen je  verder met het bouwen aan je muzikale professionalisering! Jouw talent is het fundament, wij helpen graag met de uitbouw en de afwerking.

Afhankelijk van behoefte, ambitie en ervaring maken we na selectie een plan op maat - het kan dan gaan om een enkele sessie met één van onze medewerkers om je artwork een opfrisbeurt te geven tot een week in huis bij Metropool om de puntjes op de i te zetten zodat je act helemaal klaar is voor die ene belangrijke release of show die volle zalen over de hele wereld gaat opleveren!

Druiprek (dec 2020)
De tweede gast van coachingstraject Metro's Finest. Het was een creatieve week, het bruiste van de ideeën en ook aan wederzijdse nieuwe inzichten geen gebrek. De korte impressie hieronder spreekt voor zich. LUCA
(nov 2020)
De act LUCA uit Enschede had in november 2020 de primeur om een week lang gebruik te maken van onze faciliteiten, kennis en kunde van het team van Metropool. Zie hier een impressie van de coachingsweek.
Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!