Menu
Poppunt Overijssel

Poppunt Overijssel

De drie grote podia in Overijssel, Hedon Zwolle, Burgerweeshuis Deventer en Metropool hebben zich verenigt in Poppunt Overijssel. Zij fungeert als netwerkorganisatie voor popmuziek in Overijssel en zet zich in voor een betere zichtbaarheid van Overijsselse popmuziek in Nederland.

Poppunt Overijssel realiseert dit door ondersteuning van diverse organisaties en het organiseren van een aantal eigen projecten: De Overijsselse Ambassade tijdens Eurosonic Noorderslag, de uitreiking van de Popprijs Overijssel, Songcamp en projecten in samenwerking met Overijsselse partners.

We lichten hier een van die activiteiten er even uit:

Songcamp

Tijdens Songcamp creëren we een bubbel voor Overijsselse acts om zich drie dagen lang volledig op hun act te kunnen focussen. Normaal gaat dat gepaard met live coaching sessies waarbij leden van o.a. De Staat, Thijs Boontjes Dans-en Showorkest, Orgelvreten en Krezip de muzikanten van de nodige tips & tricks voorzien.

Echter, dit jaar krijgt Songcamp een nieuw jasje; Songcamp 2.0! Hierbij is er ruimte voor meer deelnemers in een nieuw toegevoegd voorbereidend traject met online coaching en workshops. Een selectie van acts uit dit traject krijgt toegang tot het aansluitende songcamp VIP-traject. Hierbij krijg je de kans om de verschillende aspecten van je carrière nog verder met een coach onder de loep te nemen.

De aanmeldingen voor 2020 zijn op dit moment gesloten. Maar volgend jaar is er weer een Songcamp!

Enkele acts  die in het verleden hebben meegedaan aan Songcamp zijn: Get Jealous, Zehra, Boogie Monster en Nonchelange, The Koalaz, Scott & Young, Interflow en The Black Fall.

Voor een impressie van Songcamp in 2018 bekijk je onderstaande video’s. Met o.a. Vera Bon, Black Monsoon en NO WOW.

 

Op zoek naar meer informatie? Mail dan naar info@poppuntoverijssel.nl
Coördinator Poppunt Overijssel: Harold de Boer – harold@poppuntoverijssel.nl
Marketing Poppunt Overijssel: Karen Wijnen – karen@poppuntoverijssel.nl

Poppunt Overijssel is onderdeel van het landelijk orgaan POPnl.

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!