Menu

Songsmidse

' Songsmidse Het Twentse Ros' is hét nieuwe talentontwikkelingstraject voor Singer-songwriters in de breedste zin van het woord. De enige voorwaarde voor deelnemers is dat je je eigen muziek schrijft en speelt.

Deelnemers krijgen gedurende 4 maanden coaching en workshops door professionals op het gebied van songwriting, (podium) presentatie, live- en studiotechniek, marketing etc. Daarnaast ga je samen met ons in de studio werken aan je muziek en werken we samen met podia en festivals als De Kleine Willem, Booster, Metropool en het BAM! Festival.

In 2020 nemen maar liefst 6 deelnemers mee aan dit traject! Dit zijn: Anika van Driel, Chris Egbers, Eline Emsee, Sheryl Flamand, Silke Veld en Yke Oude Griep.
Hieronder zie en hoor je deze talenten!

Naast intensieve coaching van onze coaches Jasper Slaghuis en Rosalie Meijer, kregen de deelnemers externe coachings van Merijn Eugelink, toetsenist en producer van o.a. Mr. Probz, Miss Montreal etc. en Larry John McNally, hit songwriter van o.a. Chaka Khan, The Eagles en Bonnie Riatt. Wegens de coronaomstandigheden konden de liveconcerten grotendeels niet doorgaan, wel waren er optredens bij MetroTV, Hengeloos Peil, het Vestzaktheater en bij 1Twente in de studio.
 
Songsmidse Het Twentse Ros is een samenwerking tussen het Twents songschrijvers Gilde, Wilminktheater en Metropool Twente.

Anika van Driel


Chris Egbers


Eline Esmee


Sheryl Flamand

Silke Veld

Yke Oude Griep

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!