Menu
10cc
do 09 nov 2023
Uitverkocht
10cc
The Ultimate Greatest Hits Tour 2023

Dit seated concert is een samenwerking tussen het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede en Metropool.

In het najaar van 2023 keert de befaamde Britse rockband 10cc terug naar Nederland voor nieuwe shows vol met klassieke meezingers en grote hits zoals "Iā€™m Not In Love", "The Wall Street Shuffle" en "Dreadlock Holiday". Het beloven meeslepende concertavonden te worden met een betoverende set van zo'n twee uur vol hits en een band die straalt van de professionaliteit, maar ook van plezier en enthousiasme. 10cc heeft inmiddels wereldwijd meer dan 30 miljoen albums verkocht.

In de jaren ā€™70 was de band naast acts als David Bowie, Roxy Music en Queen toonaangevend in de charts en werd ze als een van de creatiefste en meest kleurrijke bands van de wereld beschouwd. Dat creativiteit en commercieel succes prima samen gaan bewees de band met wereldwijde hits, uitgebreide tournees en met een reeks aan albums die stuk voor stuk op goede kritieken konden rekenen.

Op 9 november speelt 10cc alle hits en albumklassiekers. Een band die al jaren in absolute topvorm verkeert en dat kan je meemaken in Muziekcentrum Enschede!

do 09 nov 2023
Uitverkocht
10cc
The Ultimate Greatest Hits Tour 2023

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!