Menu
20 Jaar ArtEZ Popacademie Festival
wo 17 mei 2023
20 Jaar ArtEZ Popacademie Festival
Dit schooljaar bestaat de ArtEZ Popacademie twintig jaar. Vieren dus, met gratis toegankelijk een jubileum festival!Dit schooljaar bestaat de ArtEZ Popacademie twintig jaar. Een hbo-opleiding voor popmuziek was in 2002 nog lang niet zo vanzelfsprekend als het nu aanvoelt. Niet alleen de tijdsgeest is veranderd, maar (gelukkig) ook de school, het lesprogramma, de studenten, de docenten en alumni. In het schooljaar 2022/2023 vieren we die twintig jaar ontwikkeling, creativiteit en gezelligheid, maar zetten we vooral ook onze huidige en aanstormende talenten in de spotlight.

Om de verjaardag af te toppen organiseert ArtEZ Popacademie op 17 mei een jubileum-festival. Door de jaren heen is er zoveel talent voorbijgekomen op school en op deze dag brengt ArtEZ al dat talent samen op de verschillende podia van Metropool. Zo loop je op één avond door 20 jaar geschiedenis van de ArtEZ Popacademie in alle zalen van Metropool Enschede.

Je bent uitgenodigd, iedereen is welkom! Een ticket claim je gratis via deze link. Kijk voor alle informatie op 20jaarartezpopacademie.nl.

De line-up bestaat uit:

                                 

wo 17 mei 2023
20 Jaar ArtEZ Popacademie Festival
Dit schooljaar bestaat de ArtEZ Popacademie twintig jaar. Vieren dus, met gratis toegankelijk een jubileum festival!

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!