Menu
za 14 sep 2019
30 + 1 jaar Metropool: besloten reünie
Reünie en premiere 'Metropool: 30 jaar herrie in de tent' docu

Metropool viert een feestje op 14 september en iedereen die als medewerker, stagiair, bestuur, zzp of vrijwilliger heeft gewerkt bij Metropool is van harte uitgenodigd op onze re√ľnie! Meld je aan via de link onder aan deze pagina.

Het is 18 maart 1988 en Stichting Holding Cultuur & Activiteiten Centrum Hengelo wordt officieel geopend. Het centrum heeft vele functies waaronder dat van muziekpodium. De naam van dat tentje? Metropool. En nu na jaren van groei, bloei en vallen en opstaan zijn we er nog steeds en dat allemaal mede dankzij ons publiek, maar ook zeker door al die vrijwilligers en medewerkers.

Na 31 jaar is het dus  hoog tijd om eens bij te kletsen met al die mensen die in de periode 1988-nu de revue hebben gepasseerd als stencilaar, posterdistributeur, biertapper, frisschenker, deurpost, sluitpost, directeur, roerganger,  stukjesschrijver, bandjesboeker, knoppendraaier, kabelsleper, knipperman- of vrouw, bedrijfsleider, bedrijfslijer, manusje van alles, doorbitch, kassadame, posterontwerper, kaartjesknipper, pollepelzwaaier,  vermogensbeheerder, backstagemanager of dat ene gezelligheidsdier die nooit iets deed maar wel heel goed in de groep lag. Tijd voor feest dus!

Op zaterdag 14 september houden we een grootse Metro Re√ľnie.

Van 16:00 uur tot 19:00 uur ben je van harte welkom  voor een hapje en een drankje en muzikale gezelligheid, tenminste als je hier de handjes hebt laten wapperen op de één of andere manier.

Hieronder vind je het tijdschema.

Let op: als je naar Tjolk! gaat, haal dan direct even een stempel bij het ontvangstcomité om 16:00 uur.

16:00 inloop met welkomstdrankje @ Muziekcafé
16:01 Metro-legende Wim Vink klimt achter de DJ booth en het feest kan beginnen
17:00 voorpremière documentaire "31 jaar herrie in de tent" van Guus Blenke @ Jupiler Stage
18:00 top 11 van de verrukkelijke 88 @ Muziekcafé
18:30 opnames videoquotes / anekdotes t.b.v. de aftiteling van de documentaire @ productiekantoor (deur tegenover lockers)
19:00 einde besloten re√ľnie

19:01 Muziekcafé blijft open met o.a. live muziek van The Sugar Bastards en homemade burgers & more van de Chef
20:45 early entry Tjolk! voor re√ľniebezoekers
21:00 aanvang Tjolk!

Wij zorgen voor een hapje en een drankje en de nodige jolijt, hebben er zin in!

Guus Blenke‚Äôs documentaire "Metropool: 30 jaar herrie in de tent‚ÄĚ gaat tijdens de re√ľnie in premi√®re. Hier alvast een voorproefje.

Het feest wordt opgeluisterd met muziek uit de Verrukkelijke 88. De beste tracks van alle acts die ooit op onze planken hebben gestaan. Klik hier om te stemmen.

Wil je aansluitend dansend de nacht in dan komt dat mooi uit. Als gast van Metropool kun je voor nop naar het leukste dansfeest van Twente, Tjolk! Everything 80’s, waar de jaren tachtig herleven.

Dus, heb je in het verleden gewerkt bij Metropool als medewerker, stagiair, bestuur, zzp of vrijwilliger? Meld je dan aan via reunie@metropool.nl. Dit kan tot 1 september.

Vermeld daarbij de periode dat je werkzaam was bij Metropool en of je naar Tjolk! gaat.

Houd het 30 + 1 jaar Metropool evenement hier op de website van Metropool in de gaten voor de allerlaatste info.

za 14 sep 2019
30 + 1 jaar Metropool: besloten reünie
Reünie en premiere 'Metropool: 30 jaar herrie in de tent' docu

Gerelateerde events