Menu
wo 19 dec 2018
3FM Serious Request: Lifeline
Red levens: Join the Lifeline

3FM Serious Request: Lifeline trapt af in Hengelo met dj’s Mark + Rámon

Het jaarlijkse 3FM Serious Request maakt dit jaar een metamorfose door. Geen Glazen Huis meer maar dj’s die kris-kras door Nederland trekken en langsgaan bij initiatiefnemers die zich inzetten voor in totaal drie goede doelen waarvoor dit jaar ingezameld wordt. Mark en Rámon, één van de 3 dj duo’s die de barre tocht aangaan, strikken de wandelschoenen woensdagochtend bij Metropool, locatie Hengelo.

Woensdag 19 december om 7 uur ’s ochtends is Metropool geopend voor iedereen. Men kan terecht in het Muziekcafé voor een kop koffie of thee. Ook worden er ontbijtpakketjes verkocht, burgemeester Sander Schelberg van Hengelo helpt met de verkoop. De opbrengst hiervan gaat volledig naar 1 van de drie goede doelen: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld, of noodhulp bij oorlog en conflicten. Het Rode Kruis zorgt ervoor dat het geld juist wordt besteed.

Mark en Rámon starten hun tocht voor Serious Request: Lifeline in het oosten van Nederland niet alleen. Ze worden vergezeld door Hendrik Jan en Erik van de band Bökkers die voor vertrek enkele nummers zullen spelen in het Muziekcafé van Metropool. Tussen 9:00 en 9:30 uur worden de eerste meters gemaakt. Vervolgens gaat het gezelschap langs bij verschillende initiatiefnemers door heel Nederland om uiteindelijk na zes dagen aan te komen in Utrecht bij het 3FM Serious Request hoofdkwartier in Tivoli. Je eigen actie aanmelden kan nog steeds via de website van 3FM (www.3fm.nl/kominactie).               

Omdat er geen Glazen Huis is, zijn er ook geen brievenbussen. Er is wél een glazen chequebox van Het Rode Kruis bij Metropool voor de deur deze ochtend in Hengelo (7:00 – 10:00 uur). Daar kun je dus ook cash geld komen brengen. Ook handig is, dat je direct kan pinnen bij de 3FM-dj's die door het land lopen! Het aanvragen van platen tegen betaling kan ook nog steeds.

Het Muziekcafé van Metropool, locatie Hengelo is deze ochtend geopend vanaf 7:00 uur en sluit de deuren om 10:00 uur. De organisatie van 3FM Serious Request: Lifeline en Metropool nodigen iedereen van harte uit om de dj’s uit te komen zwaaien en natuurlijk om bij te dragen aan de actie.wo 19 dec 2018
3FM Serious Request: Lifeline
Red levens: Join the Lifeline

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!