Menu
40UP
za 23 okt 2021
Uitverkocht
40UP
De beste muziek van de afgelopen 40 jaar waarbij je tegelijkertijd de originele videoclips ziet

Let op! Dit is een regulier staand concert dus zonder 1.5 meter maatregel. Je kan dit evenement alleen bezoeken als je in het bezit bent van een geldige ticket i.c.m. een volledig vaccinatie- of herstelbewijs รณf een aantoonbare negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl

Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd dan houden wij ons aan de dan geldende maatregelen.

Na een spannend jaar waarin we maar liefst vier keer in Metropool te zien waren doen we het volgend jaar iets rustiger aan. 40UP komt eenmaal in het voorjaar en eenmaal in het najaar langs in Enschede. Daarbij brengen we ook de groepskortingen weer in ere want het is gebleken dat jullie daar veel prijs op stellen en hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Wat je verder van ons mag verwachten is dat we doorgaan zoals jullie het inmiddels gewend zijn. Gezellige sfeervolle avonden om op te dansen en te genieten van de beste muziek van de afgelopen 40 jaar waarbij je tegelijkertijd de originele videoclips ziet. Een avond lang dansplezier met elkaar en dat voor een prijs waarvoor je het niet hoeft te laten.

Wil je 40UP ook - of weer - een keertje meemaken? Op 23 oktober 2021 kan het eindelijk weer! Vanwege de nog geldende coronamaatregelen begint de avond om 19:00 uur.ย 


za 23 okt 2021
Uitverkocht
40UP
De beste muziek van de afgelopen 40 jaar waarbij je tegelijkertijd de originele videoclips ziet

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!