Menu
40UP
16
za mrt

40UP

Let's Dance Again!

16
za mrt
40UP
Let's Dance Again!

Na jarenlang in zo'n beetje alle mooie popzalen van Nederland te hebben gestaan - maar waarin Oost-Nederland gek genoeg nooit in de agenda stond - is 40UP binnenkort te gast in Twente. Op zaterdag 16 maart worden de slingers opgehangen. Niet letterlijk overigens, want de decoratie van deze clubavond met veertig jaar muziek om op te dansen bestaat vooral uit grote schermen waarop je de originele videoclips ziet van de hits die op dat moment door de 40UP DJ's gedraaid worden.

Of je nu van Madness houdt of van Michael Jackson, van Kings Of Leon of van David Bowie, van Tina Turner of 2 Unlimited, zolang er een aanstekelijke beat inzit en een snufje soul, disco, pop, new wave of rock is de kans groot dat je het op 40UP gaat horen. En het mooie is dat je ook zelf je plaatje kunt aanvragen dat de DJ zeker zal draaien als hij vindt dat de tijd daar rijp voor is.

Ben je nieuwsgierig geworden? Duizenden 40uppers in het land gingen je inmiddels al voor en komen regelmatig met veel plezier terug. Oh ja, meezingen is niet alleen toegestaan, het wordt zelfs bijzonder gewaardeerd!

16
za mrt
40UP
Let's Dance Again!

€15,00(vvk)

Avondkassa € 17,50

(Alle prijzen zijn inclusief servicekosten.)

Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!