Menu
90's vs. 00's - Battle Of The Decades
21
za sep

90's vs. 00's - Battle Of The Decades

Nineties vs. Zeroes Dance Night

21
za sep
90's vs. 00's - Battle Of The Decades
Nineties vs. Zeroes Dance Night

Score nu je early bird tickets!

Let’s get ready to ruuuuuummmmmbleeeeeeeeee! Vanavond vindt tijdens 90’s vs 00’s – Battle Of The Decades het ultieme gevecht plaats tussen de sterren van de jaren 90 en de jaren 0. Een clash van culturen die echter op een uiterst vredelievende manier wordt beslist namelijk door te dansen met je vrienden en vriendinnen! Je hoort alle hits, maar ook alle vergeten klassiekers uit werkelijk zo ongeveer alle genres die de 20 jaar tussen 1990 en 2009 de revue zijn gepasseerd.

Van 2 Unlimited to The White Stripes, van Tupac tot Kanye West, van The Spice Girls tot The Sugababes, van Arcade Fire tot Britney Spears, van Rage Against The Machine tot The Prodigy en alles wat er tussenin zit. Hoorde je het in die tijd op de radio, op MTV, The Box of TMF of zag je veel van die acts in die jaren op festivals als Lowlands of Pinkpop dan is de kans groot dat je er vanavond op kan dansen in 1 van de 2 zalen. De nadruk in de grote zaal ligt op de commerciëlere kant, in de kleine zaal komt de alternatievere kant meer aan bod.

Wat de uitkomst van dit titanengevecht ook wordt, er zijn eigenlijk alleen maar winnaars. Dus neem een voorschot op het kampioensfeest en kom dansen op alles wat vroeger goed was en nog steeds goed is bij 90’s vs 00’s : Battle of the decades!

21
za sep
90's vs. 00's - Battle Of The Decades
Nineties vs. Zeroes Dance Night

€7,50(vvk)

Avondkassa € 9,00

(Alle prijzen zijn inclusief servicekosten.)

Bekijk ticketinformatie
Tafel reserveren

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!