Menu
18
za sep

90's vs. 00's - Battle Of The Decades

Nineties vs. Zeroes Dance Night

18
za sep
90's vs. 00's - Battle Of The Decades
Nineties vs. Zeroes Dance Night

Een titanengevecht met 2 dj’s in een heuse boksring die elkaar om de oren gaan slaan met jouw favoriete hits uit dan weer de nineties en dan weer de zeroes. Moedig ze aan en help ze een handje door een greep te doen uit de honderden cd-singles uit de periode 1990-2009 die rondom de ring staan maar dans vooral op alles wat je toen leuk vond en nu stiekem nog steeds. Een gevecht met alleen maar winnaars dus. LET’S GET READY TO RUMBLE!!!

In the red corner: The Nineties!
Alle hits, boybands, vergeten rappers en rockers en dansnummers waar je op los ging uit de tijd dat hiphop en alternative definitief naar de massa komen. Bill Clinton deed iets met sigaren , je mobiele Nokia 3310 ging nooit stuk ging en we zaten aan de buis gekluisterd voor Big Brother. Wat een tijd!

En….

In the blue corner: The Zeroes!
We waren net bekomen van de millenium bug, Jan Peter Balkenende regeerde alleen niet op de skatebaan en we stonden in de rij voor de I-phone die dan weer wel stuk kon. Hitparadeheersers? Eminem, Destiny’s Child, Rihanna, Tiësto en Armin natuurlijk maar ook Arcade Fire, Franz Ferdinand Kaiser Chiefs, Linkin Parkn The Strokes om er maar een paar te noemen.

Want je hoort er deze avond nog veel meer! Na 2 edities sparren, aftasten, warmlopen en touwtje springen is het nu dan echt tijd voor de main event: 90’s vs. 00’s – Battle Of The Decades!

18
za sep
90's vs. 00's - Battle Of The Decades
Nineties vs. Zeroes Dance Night

€10,00 (vvk)

Avondkassa € 12,50

(Alle prijzen zijn inclusief servicekosten.)

Bekijk ticketinformatie
Tafel reserveren

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!