Menu
vr 20 dec 2019
Uitverkocht
ABBA Gold Europe - Christmas Special Show
You can dance, you can jive, having the time of your life met Abba Gold

Abba had alles wat een band zich wensen kan: fantastische liedjes, geweldige muzikanten en dito show, plus twee mooie dames met gouden strotten!

Logisch dat Abba populairder is dan ooit, meer dan dertig jaar nadat de formatie op het wereldtoneel is verschenen! Niet voor niets dat zo veel muzikanten repertoire van Abba hebben gespeeld. Het was indertijd baanbrekende muziek die overigens nog steeds volop gekopieerd en β€˜geleend’ wordt in hedendaagse popliedjes. Een masterclass in popmuziek.

Niet veel zangeressen halen de hoge en lage tonen die Agnetha en Frida wisten te bereiken. En zeker niet met de souplesse en kwaliteit die zij hadden en die ook hun muziek bezat. Abba Gold Europe is een hommage aan de muziek van Abba in zijn originele vorm: twee vrouwen, fantastische liedjes en een rock-β€˜n-rollband die niet te versmaden is! De bandleden zaten eerder in de cast van Mamma Mia op West End in Londen.

Voor de CHRISTMAS SPECIAL SHOW zal bij het bekende Abba repertoire , diversen Christmas Songs toegevoegd worden zoals MERRY CHRISTMAS en natuurlijk HAPPY NEW YEAR!

vr 20 dec 2019
Uitverkocht
ABBA Gold Europe - Christmas Special Show
You can dance, you can jive, having the time of your life met Abba Gold

Gerelateerde events