Menu
AfroPandora – Beach Party edition
vr 02 jun 2023
AfroPandora – Beach Party edition
Met Afrolosjes Soundsystem

Hallotjess! alle feestgangers! Maak je klaar om je schoenen uit te schoppen en te dansen in het zand, want we brengen het strand naar binnen! Dat klopt, we transformeren Metropol Enschede tot een tropisch paradijs voor ÊÊn onvergetelijke nacht vol Afro- en Urban-muziek, met de heetste DJ's en entertainmentartiesten in de buurt.

Met twee aparte gebieden die het beste laten zien op het gebied van up-tempo en up-beat ritmes, zul je zeker je groove vinden en de energie de hele nacht laten stromen. En wat is een strandfeest zonder wat heerlijke tropische cocktails om je dorst te lessen? Onze deskundige mixologen zijn er om de perfecte drankjes te maken om de muziek aan te vullen en je in de feeststemming te brengen.

Maar de echte ster van de show? Jij! Onze fantastische menigte maakt dit evenement echt bijzonder. Kom gekleed om indruk te maken en meng je met mooie, chike mensen die weten hoe ze in stijl kunnen feesten. Geloof ons, dit is een ervaring die je niet wilt missen.

Dus markeer je kalenders, pak je tickets en maak je klaar om te feesten zoals nooit tevoren. Dit is een avond en editie die zeker verlicht zal zijn, met alle strandvibes en energie die je maar kunt wensen. Wacht niet - doe mee met ons voor een strandfeest dat je doet verlangen dat de zomer nooit eindigt!

Line-up: 
AUSTIN J
PROTEK
RCAN
SELFKING

Met: Afrolosjes Soundsystem.
Muziek: Afrobeats, Amapiano & Urban.

18+ | Tot 04:00u

vr 02 jun 2023
AfroPandora – Beach Party edition
Met Afrolosjes Soundsystem

Gerelateerde events