Menu
Afterglow
ma 29 aug 2022
Afterglow
ArtEZ introconcert

Op maandag 29 augustus een warm welkom in de Theaterzaal van ArtEZ Conservatorium in Enschede voor de nieuwe studenten van ArtEZ. De artiesten die de opleiding het afgelopen jaar succesvol hebben afgerond en van wie tegelijkertijd hartelijk afscheid genomen kan worden zullen optreden.

Een muzikale viering van een nieuwe start met Luca, Maartje, Nelles en Silke.

Luca 
LUCA combineert het indie bandgevoel met poppy electronica en vormt het om tot lichtvoetige, melodierijke songs vol menselijkheid.

Maartje 
Maartje maakt doorleefde nederpop. Ze vangt haar persoonlijke beschouwingen van universele thema’s in catchy hooklines en is niet bang om de luisteraar dichtbij te laten komen. In haar scherpzinnige teksten is haar voorliefde voor kleinkunst terug te horen. Dit gecombineerd met het geproduceerde karakter van de muziek maakt het toegankelijk en een tikkeltje ongewoon. 

Nelles
Met verzorgde sfeervolle popsongs met echo’s van zowel Norah Jones en Kacey Musgraves als Corinne Bailey Rae en Lianne La Havas, zorgt Nelles voor de perfecte soundtrack voor iedere zwoele zomeravond en regenachtige zondagmiddag.

Silke 
De muziek van Nederlandstalige singer-songwriter Silke heeft een ‘Maaike Ouboter meets Bløf’ achtige sfeer, en gaat over alle normale en minder normale dingen in haar leven waar ze iets bij voelt; over de wereld, liefde, verlangens, haar kijk op de mens, en hun kijk op haar.

Meer info: www.artez.nl/agenda

ma 29 aug 2022
Afterglow
ArtEZ introconcert

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!