Menu
ArtEZ Afterglow Evenings
wo 16 mrt 2022
ArtEZ Afterglow Evenings
Maris Mae + Max Alexander + Luca + Maartje

Voor dit evenement hoef je je niet te testen voor toegang. Een geldig ticket is voldoende om dit evenement te bezoeken. Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd dan houden wij ons aan de dan geldende maatregelen.

Na twee jaar veelal thuis studeren, twee jaar nauwelijks optreden, twee jaar van stilte is het tijd voor geluid, live geluid. Daarom organiseert ArtEZ een reeks avonden met studentenconcerten in het café van Metropool. De eerste editie is er een met talentvolle, krachtige acts op het programma: Marris Mae, Max Alexander, Luca en Maartje.

De naam “ArtEZ Afterglow Evenings” ligt in het verlengde van het jaarlijkse Afterglow dat plaats vindt tijdens de introductieweek. Deze tweede editie van Afterglow Evenings is op woensdag 16 maart vanaf 19:00 en is gratis te bezoeken.

Luca
Luca uit Keulen combineert het elektronische en het organische en vormt hier een soort hybride muziekvorm die het best kan worden bestempeld als LUCA.Maartje
De 24 jarige Maartje maakt doorleefde nederpop. Ze vangt haar persoonlijke beschouwingen van universele thema’s in catchy hooklines en is niet bang om de luisteraar dichtbij te laten komen.Haar voorliefde voor taal en kleinkunst zijn terug te horen in de scherpzinnige teksten. Dit gecombineerd met het geproduceerde karakter van de muziek maakt het toegankelijk en een tikkeltje ongewoon. Het contrast dat hierdoor ontstaat is tekenend voor de zangeres. De pieken én dalen van het leven vormen de inspiratiebron voor haar liedjes. Tijdens een optreden zal je dan ook kunnen dansen en huilen, wie weet zelfs tegelijk.

Max Alexander
Muziek als uitlaatklep. Het geldt zeker voor Max Alexander wiens nummers een directe weerspeigeling van zijn gemoedstoestand weergeven. Daardoor kan het ene nummer een bombastische progressieve rocktrack zijn en een volgend nummer een introverte Nederlandstalige ballade. Er gebeurt en gebeurde in elk geval genoeg in het leven en dat levert boeiende songs op.Maris Mae
Maris Mae is een 22-jarige singer-songwriter uit het westen van Nederland. Ze maakt country en folky muziek met een vleugje pop. Als kind hield ze al van verhalen schrijven en heeft dit later ontwikkeld tot songwriting. Geïnspireerd door bijvoorbeeld Ilse DeLange en de harmonieuze folkpop van The Staves. Haar debuutsingle ‘Heart full of Dreams’ is in september 2021 uitgekomen en medio 2022 wil ze haar debuut EP gaan releasen die ze wil gaan opnemen in Nashville. Maar vanavond eert nog Afterglow!

wo 16 mrt 2022
ArtEZ Afterglow Evenings
Maris Mae + Max Alexander + Luca + Maartje

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!