Menu
do 25 apr 2019
Agent Steel - GECANCELD
Support: Overruled

Beste bezoeker,

Het concert van Agent Steel op 25 april aanstaande is helaas gecanceld. Zie statement van Eternal Rock, deze spreekt voor zich:

Helaas moeten we jullie mededelen dat we in goed overleg met beide lokale promotors, hebben besloten om de Agent Steel shows die zijn geboekt in Dynamo, Eindhoven en in Metropool, Enschede te cancelen. Door slechte communicatie, voortdurend wisselende contactpersonen en vele onbeantwoorde vragen, waar we na wekenlang nog steeds geen antwoordt op hebben gekregen van band en management, zijn we niet in staat om op een fatsoenlijke en professionele manier een (goede) show en daarmee goede afloop te garanderen. Gekochte kaarten kunnen uiteraard worden ingeleverd bij de verkooppunten van de zalen. Er zullen geen vervangende shows komen. Hopende op jullie begrip….

Het geld voor online gekochte kaarten, exclusief servicekosten, wordt automatisch binnen 3 weken teruggestort op je rekening, daar hoef je niks voor te doen. Heb je kaarten aan de kassa van Metropool gekocht, of bij een outlet, dan kan je contact met ons opnemen om je geld retour te krijgen. Voor meer informatie kan je even bellen met 074-2438000 of een mail sturen naar kassa@metropool.nl. 

Ook onze excuses voor het ongemak en we zien je heel graag terug bij een ander event in Metropool.

Met vriendelijke groet,

Team Metropool

 

 

 

 

do 25 apr 2019
Agent Steel - GECANCELD
Support: Overruled

Gerelateerde events