Menu
Akua Naru
vr 07 apr 2023

Akua Naru

Concious hiphop op jazzy rijk gearrangeerde beats.

vr 07 apr 2023
Akua Naru
Concious hiphop op jazzy rijk gearrangeerde beats.

De samenwerkingen van Akua Naru met o.a. Tony Allen, Eric Benét, Angelique Kidjo, Tuneyards, Questlove, Georgia Anne Muldrow, Christian Scott, Rah Digga, Mulatu Astatke, Bernard Purdie en Cody ChesnuTT zijn een mooie afspiegeling van de veelzijdigheid die deze rapper tentoon spreid.

Haar poëtische en politiek geladen teksten brengt ze met een moderne jazzy flow over soulvolle en rijkelijk gearrangeerde tracks die doen denken aan klassiekers van Guru en A Tribe Called Quest maar ook aan Blue Lines van Massive Attack en meer recentelijk de platen waar Sault hoge ogen mee gooit.Sinds 2011 brengt ze 4 albums uit en voor haar nieuwe project dat in 2022 verschijnt werkt ze samen met duo The Ruff Pack dat bestaat uit Matthias Loescher en Stepan Kondert. Zij beschikken over een enorme sonische productionele trukendoos die vol wordt geplunderd op The Black Magnificent maar zijn bovendien geweldige muzikanten die er perfect in slagen om de compositorische complexiteit van jazz te mixen met de rauwe energie van hiphop.

Akau Naru en The Ruff Pack staan met volledige live band op 7 april in Enschede. Unieke kans om deze gruwelijk dikke collab, die publiek aan beide kanten van de Atlantische Oceaan volledig van de sokken blaast, live aan het werk te zien.

vr 07 apr 2023
Akua Naru
Concious hiphop op jazzy rijk gearrangeerde beats.

€24,75(vvk)

Avondkassa € 27,50
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!