Menu
Test Event: Altin Gün
do 22 apr 2021
Uitverkocht
Test Event: Altin Gün
Test event
Test mee!

In april neemt Metropool deel aan een aantal test evenementen in Hengelo en Enschede en jij ook als je kaarten koopt en je bereid bent om je voor het evenement te laten testen. Hoe dat werkt? Vrij simpel!

* Je koopt een kaartje voor 1 van de evenementen (kaarten zijn per 2 te koop). 
* Je ontvangt van ons per mail een link om een afspraak te maken om je te laten testen, deze afspraak is maximaal 40 uur voor het evenement plaats vindt en hier zijn verder geen kosten aan verbonden.
* Je neemt je testresultaat (dit gaat via een app op je telefoon, de info staat in de mail die we je hebben gestuurd) en je ticket mee op de dag van je event en je gaat genieten van een toffe show!

De avond ziet er dan als volgt uit:
18:00 uur: Deuren open, ticket en test bij de hand en naar binnen!
19:00 uur:  Showtime. Ongeveer een uur genieten van een live optreden!
20:00 uur: bar dicht. Bummer maar je hebt al die tijd wel gewoon een drankje kunnen bestellen dat we ook nog eens aan je tafel hebben geserveerd. De show is inmiddels ook afgelopen dus tijd om de fietssleutel op te zoeken.
21:00 uur: Je staat hoe dan ook weer buiten Metropool zodat je voor 22:00 uur weer thuis bent om daar nog even na te genieten van een te gek concert!  In dit geval een concert van ........

Altin Gün

Hun debuutalbum ‘On’ (Bongo Joe Records) laat horen wat er gebeurt als je een deur naar Turkse volksmuziek, liedjes die van generatie op generatie zijn doorgegeven, open doet, en daar tegenover deuren open zet waaruit funkritmes stampen, wah-wah gitaren golven en analoge orgels waaieren. De tochtstroom die dan ontstaat, daar tussen staat de Amsterdamse band Altin Gün.Deuren tegen elkaar open zetten, het is geen onbekend proces. In de jaren zeventig deden Turkse artiesten als Baris Manço, Selda Bağcan en Erkin Koray hetzelfde. Zij namen muziek van hun jeugd, en van hun ouders, folkliedjes die bij feesten en serieuze gelegenheden door een man op een saz (traditioneel Turks snaarinstrument) werden gespeeld. En ze voegden daar de techniek en invloeden van het moment aan toe. Dat leverde in korte tijd, grofweg tussen 1972 en 1977, een stroom muziek op die ook nu nog bijzonder rijk, dansbaar en, vooruit, geestverruimend klinkt.

De leden van Altin Gün namen de muziek van huis mee, of vielen ervoor via compilaties, via vrienden. En van het Into The Great Wide Open-festival tot Instanboel, van Gent tot Geneve, van Ravenna tot Rotterdam, overal waar Altin Gün speelt, maken Ben Rider (gitaar), Daniel Smiek (drums), Jasper Verhulst (bas), Merve Dasdemir (vocals), Erdinc Yildiz Ecevit (saz, toetsen, vocals), Gino Groenveld (percussie) nieuwe fans en vrienden.
Let op!
Geen test of een positieve testuitslag? Dan heb je geen toegang tot het evenement en ontvang je geen geld retour. Aan de test zijn verder geen kosten verbonden en je wordt getest op een locatie bij je in de buurt. Alle shows zijn seated, waardoor de capaciteit beperkt is. Kaarten zijn enkel verkrijgbaar in de voorverkoop en worden per twee verkocht, je reserveert als het ware een tafeltje waar je met 2 mensen aan mag plaatsnemen.

do 22 apr 2021
Uitverkocht
Test Event: Altin Gün
Test event

Gerelateerde events