Menu
do 12 dec 2019
Amyra + COLORWAVE + The Interns
In de Lift

Amyra
Amyra maakt alternatieve rock vol afwisseling. Soms ruig en bombastisch, soms klein en intiem, maar altijd met volledige overgave. Met invloeden van Nothing More, Alter Bridge, P!nk, en Paramore, vormt Amyra haar eigen geluid. Dit vertaalt zich naar emotionele teksten die versterkt worden door meerstemmige zang, gedoseerd gitaarwerk en synthesizer sounds.COLORWAVE
Deze in Londen wonende oosterburen studeerden aan de Popacademie in Enschede. Nadat ze de Noordzee overstaken speelden ze in de Britse underground scenes en vlogen ze diverse malen dezelfde zee weer over voor tours in Duitsland en Nederland. Ze zijn dus geen vreemde eend in het live circuit te noemen.
Na het uitbrengen van 2 EP’s in 2015 en 2016 werd het in februari van dit jaar tijd voor het debuutalbum ‘NOMADS’. Op dit album rocken ze de pan uit. Boris Pelekh, de gitarist van Gogol Bordello, wist het kort samen te vatten: “They’re fucking awesome!”The Interns
The Interns speelt rock met een enorme lading energie. Geïnspireerd door de Britse rocksound van bands als Biffy Clyro, Royal Blood en Nothing But Thieves bewezen deze vier Tukkers zich op vele podia en speelden onder andere met Blitz Kids (UK), Our Last Night (USA) en Fall Out Boy (USA). Met de keiharde drums, scheurende gitaren en pompende bas is geen podium te groot!

Dit najaar is de band in samenwerking met Lennart Brugman Productions de studio in gedoken om haar tweede EP op te nemen!

do 12 dec 2019
Amyra + COLORWAVE + The Interns
In de Lift

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!