Menu
zo 13 okt 2019
An afternoon with Lori Lieberman
Een intiem concert met de schrijfster van Killing Me Softly

An afternoon with Lori Lieberman
Toen singer/songwriter Lori Lieberman in 1972 de wereldhit 'Killing Me Softly' schreef veranderde dat haar leven voor altijd. Als onderdeel van de West Coast Music Scene werd ze in de jaren 70 in één adem genoemd met The Eagles, Joni Mitchell, John Stewart en werkte ze samen met onder meer Leonard Cohen. Op haar beurt is Lori, die ondertussen kan terugkijken op een carrière van meer 40 jaar, een inspiratiebron geweest voor vele artiesten.The Girl And The Cat
Dit najaar komt het nieuwe album van Lori Lieberman uit. Op ‘The Girl and the Cat’, haar 18e album, horen we de succesvolle singer-songwriter uit Los Angeles in een unieke samenwerking met het Nederlandse Matangi Quartet.
“Vanaf het moment dat ik voor eerst met het Matangi Quartet speelde, een paar jaar geleden in Carré, ben ik op zoek geweest naar een project om met hen te kunnen samenwerken. Ik was onder de indruk van hun artisticiteit en hun gevoeligheid en ik wist dat dit een mooie match moest zijn”, zegt Lori.”Het resultaat is nog betoverender dan ik had durven dromen en ik kan niet wachten om het met de wereld te delen”.

De plaat bevat 13 composities waarin Lori niet alleen als songwriter maar ook als arrangeur schittert. Deze middag zal Lori de nieuwe nummers en haar mooiste nummers uit haar indrukwekkende carrière zingen onder begeleiding van gitaar, piano en viool. Het concert is seated in het Muziekcafé in Enschede, er zijn dus maar enkele kaarten beschikbaar voor dit intieme concert.

zo 13 okt 2019
An afternoon with Lori Lieberman
Een intiem concert met de schrijfster van Killing Me Softly

Gerelateerde events