Menu
ANN - EP Release
do 24 mrt 2022
ANN - EP Release
Metropool The Works
Support: Marise

Voor dit evenement hoef je je niet te testen voor toegang. Een geldig ticket is voldoende om dit evenement te bezoeken. Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd dan houden wij ons aan de dan geldende maatregelen.

Zelfverzekerd en doelbewust neemt ANN je mee op reis. Geïnspireerd door artiesten als Billie Eilish, Sakima, Aurora en Troye Sivan vindt de jonge ANN haar eigen weg in muziek. Ze komt tot leven als de avond als een zwoele deken over de wereld is gevallen, wanneer mensen langs elkaar krioelen en de temperatuur stijgt. Open en eerlijk, elektronisch maar organisch, dansbaar met een zwoel randje. Neem een sprong in het diepe en verlies je in ANN.Support: Marise
Marise maakt Nederlandstalige elektropop en zingt daarin over haar gedachten en gevoelens uit haar dagelijks leven. Teksten over enerzijds onzekerheden, angst en verdriet maar ook over dingen die haar inspireren, blij maken en een gelukkig gevoel geven. Dit alles onder begeleiding van sferische gitaren, diepe bassen, dromerige synths en warme koortjes.

do 24 mrt 2022
ANN - EP Release
Metropool The Works
Support: Marise

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!