Menu
Antoon
do 28 okt 2021
Uitverkocht
Antoon
Support: Joël Domingos

Let op! Dit is een regulier staand concert dus zonder 1.5 meter maatregel. Je kan dit evenement alleen bezoeken als je in het bezit bent van een geldige ticket i.c.m. een volledig vaccinatie- of herstelbewijs óf een aantoonbare negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl

Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd dan houden wij ons aan de dan geldende maatregelen.

Antoon brengt een nieuw geluid naar de PopPodia. Met ‘Hyperventilatie’ scoorde Antoon begin dit jaar een platina-hit en kwam zijn nieuwe verfrissende stijl onder de aandacht bij het grote publiek. Een grote fan-schare en miljoenen maandelijkse streams leidden tot een overvolle festivalagenda. Totdat, ja, je weet wel... De Summer of Love slaan we dus even over, maar met een flinke dosis #knaldrang kan er met Antoon toch nog even lekker 'nagezomerd' worden bij de mooiste poppodia van Nederland.

In 2021 beleeft Antoon (19) zijn definitieve doorbraak, een popicoon in de maak. Big2 (Lid van The Opposites) ontdekte, als leraar aan de Herman Brood Academie, dat het multi talent Antoon alles in huis heeft: muzikaal, creatief en met een natuurlijke aantrekkingskracht op het publiek.

Met zijn debuutalbum 'De Nacht is van ons" laat Antoon zien dat hij de regisseur is van zijn eigen succes: hij produceert zijn eigen beats, schrijft zijn teksten en zingt al zijn tracks. Daarnaast heeft hij een uitgesproken mening over de art direction van bijvoorbeeld zijn videoclips. Eind 2020 brachten Antoon & Big2 ook een gezamenlijke EP 'Heilig Water' uit. Daarna volgde nog diverse singles waarvan er op dit moment 3 in de TOP50 staan.

Dikke hits dus deze avond met Antoon! 

Support Joë Domingos
Joël Domingos maakt als zanger, rapper en producer Nederlandstalige muziek, geïnspireerd door genres als pop, hiphop, soul en r&b. Na het uitbrengen van een aantal EP’s werkt hij momenteel aan zijn debuutalbum. “Afgelopen jaar ben ik gaan onderzoeken waarom ik doe wat ik doe”, vertelt Joël. “Het was een soort zoektocht naar mijn eigen geluid. Die zoektocht maak ik samen met Calundé (Cas Erkeland), een enorm getalenteerde producer en artiest die het album co-produceert. Verder heb ik ook gekeken naar artiesten die me inspireren, bijvoorbeeld artiesten als Stromae, J. Cole en Jon Bellion.

Zijn singles zijn stuk voor stuk de moeite waard en de eerste collab met Big2 is inmiddels ook een feit. Kom op tijd en laat je horen voor Joël die zeker veel nieuwe vrienden gaat maken deze avond!

do 28 okt 2021
Uitverkocht
Antoon
Support: Joël Domingos

Gerelateerde events