Menu
Ares
vr 01 mrt 2024
Uitverkocht
Ares
Most Wanted Tour

Ares (Rens Ottema, 1995) is een veelzijdige artiest en kunstenaar die bekend staat om zijn eigenzinnige muziek en unieke stijl. Geboren en getogen in Oosterhout, heeft deze rapper, producer en zanger al op jonge leeftijd de spotlights weten te bereiken. Hij maakte zijn eerste indrukwekkende verschijning in BNN's The Next MC en bracht zijn muziek uit via het gerenommeerde label Top Notch. Nu, als onafhankelijke artiest, heeft Ares volledige vrijheid om te doen wat hij wil. Naast zijn muzikale creaties, runt hij ook een eigen muzieklabel en kledinglijn die vernoemd is naar het netnummer van zijn thuisstad (162) en is hij betrokken bij het regisseren van zijn eigen videoclips.

De muziek van Ares neemt de luisteraar mee op een reis door persoonlijke en diepgaande thema's. Hij verkent onderwerpen als het vinden van rust in het hoofd en de ziel, het omarmen van complexiteit en het zoeken naar evenwicht tussen tegenstrijdige aspecten van de persoonlijkheid. Zijn muziek varieert van hiphop en trap, maar bevat ook invloeden van soul, jazz en synthesizers zoals te horen op zijn laatste album "Wavyman - Live From Mars". Met zes studioalbums, verschillende EP's en singles heeft Ares een indrukwekkend discografie opgebouwd, waarbij hij sinds 2018 zijn muziek uitbrengt onder zijn eigen label, 162 Records.

Gedurende zijn carrière heeft Ares een loyale fanbase opgebouwd, wat heeft geleid tot talloze uitverkochte tours en shows. Het contrast dat ontstaat tussen de wilde chaos vóór het podium en de introspectieve persoonlijkheid van Ares óp het podium is fascinerend. Met zijn unieke stijl, oprechte teksten en meeslepende muziek blijft Ares een intrigerende en invloedrijke artiest binnen de Nederlandse muziekscene.

vr 01 mrt 2024
Uitverkocht
Ares
Most Wanted Tour

Gerelateerde events