Menu
ArtEZ Afterglow
wo 16 nov 2022
ArtEZ Afterglow

Het ArtEZ Conservatorium organiseert door het jaar heen verschillende concertavonden waarop talentvolle studenten zich aan de Twentse muziekliefhebber kunnen presenteren. In de Saxion Zaal van Metropool Enschede kan het publiek op 16 november (gratis) genieten van: Hardslag, Droom Dit en DSM-5.

Hardslag
Met een mix van hiphop, drum and bass en een punk mentaliteit heeft “Hardslag” geen oplossing voor je. Wat ze je wel brengen is een avond gehoord worden over je frustraties met de staat, de rijken en je ex. Counterculture uit het hart van het oosten als een warme omhelzing voor iedereen die niet precies weet wat ze zat zijn, maar wel zeker weten dat ze ergens tegenaan willen trappen.

Droom Dit (alternatief Nederlandstalig)
Seks, geweld, liefde en de gewoonheid van het leven. Dat is waar Droom Dit in Nederlandstalige poëtische teksten over spreekt. Hun teksten worden omhuld door een modern jasje van rauwe elektronische beats, dromerige gitaarlijnen en snijdende synthesizers. Het geheel klinkt als de diepste liefde die langzaam wegebt, de dodelijkheid van eenzaamheid of de bloeddorstige drang naar rust in je hoofd.

Geïnspireerd door acts zoals Spinvis, Radiohead, King Krule, Joy Division en Wende, maar ook de Nederlandse literatuur van bijvoorbeeld Cees Nootenboom, heeft Droom Dit een herkenbaar karakter ontwikkeld binnen de hedendaagse Nederpop.

DSM-5 (symfonische rock)
Laat je overvallen door schreeuwende gitaren, pompende drumgrooves, een 3-stemmig koor & een blauwharige freak die je meeneemt op een confronterende reis door haar hoofd. Geef je over & gomad!

ArtEZ Afterglow vindt plaats op 16 november 2022 in Metropool Enschede. De deuren gaan open om 20:00 en de eerste act zal om 20:15 aftrappen, dus wees op tijd!

wo 16 nov 2022
ArtEZ Afterglow

Gerelateerde events