Menu
Bakfietsbios Drive-in middag show
zo 10 jul 2022
Uitverkocht
Bakfietsbios Drive-in middag show
Op je bakfiets in de bios!

Bakfietsbios Drive-in!
Op de (bak)fiets naar de bioscoop is in Nederland niet heel ongewoon, film kijken vanuit jouw bakfiets is wel iets unieks! Zondag 10 juli organiseren Landewé, Metropool en Concordia de enige echte Bakfietsbios drive-in. Deze bijzondere vertoning vindt plaats in Metropool in Enschede, waar je naar de film ‘Mijn Moeder is een Gorilla’ kunt kijken vanuit de bakfiets!

Voor de kinderen is er popcorn en limonade geregeld, ook is er een DJ die zorgt voor leuke muziek en een gezellige sfeer. Kortom een unieke ervaring die jij en je kinderen niet snel zullen vergeten!

Er is slechts ruimte voor een beperkt aantal bakfietsen. Haal je een ticket dan kan je met één volwassene en maximaal drie kinderen per bakfiets van de film genieten. De plaatsen zijn beperkt dus bestel snel die tickets!

De film: Mijn moeder is een gorilla.
Zweedse animatiefilm over een weesmeisje dat geadopteerd wordt door… een gorilla. Even wennen, maar al snel zijn ze onafscheidelijk.

Al zolang ze zich kan herinneren, woont Jonna in een weeshuis, wachtend op de dag dat ze zal worden geadopteerd. Iedereen is blij als er tijdens de open dag van het weeshuis een oude auto het terrein oprijdt, maar wanneer daar een stevige gorilla uitstapt schrikt iedereen zich te pletter! Van de eerste schrik bekomen lijkt er direct een klik te zijn tussen Jonna en de gorilla en al snel worden de adoptiepapieren getekend. Natuurlijk is het wel even wennen aan zo’n Apenmoeder, maar al snel zijn de twee de beste maatjes en genieten ze volop van elkaars talenten en het feit dat ze zo verschillend zijn! Maar net als alles op rolletje loopt, gooit de burgemeester roet in het eten en dreigt de adoptie ongedaan te maken…

De film is geschikt voor alle leeftijden. Bekijk alvast de trailer!De Bakfietsbios Drive-in is een samenwerking tussen Landewé, Metropool & Concordia.

zo 10 jul 2022
Uitverkocht
Bakfietsbios Drive-in middag show
Op je bakfiets in de bios!

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!