Menu
Bards Of Valor - Album release
za 23 sep 2023
Bards Of Valor - Album release
Metropool The Works
Support: Ohrima

Stap aan boord van een epische muzikale reis met Bards of Valor, rechtstreeks uit Enschede, Nederland. Ze laten zich inspireren door bekende metalbands als Iron Maiden, Korpiklaani en Heidevolk. Hiermee hebben ze een eigen sound gecreƫerd die rock, metal en fantasie combineert met aanstekelijke melodieƫn.

In juli 2019 bereikten ze een mijlpaal met de release van hun debuutalbum, "A Tale of Hope & Ruin", een eerbetoon aan hun passie voor verhalen vertellen en muziek. Vandaag de dag blijven Bards of Valor het publiek betoveren met hun energieke optredens en meeslepende verhalen. Hun nieuwe album, "Aegir's Wrath", komt uit op 23 september 2023. Dit nieuwste werk voert je mee op een reis samen met Viking krijgers die verbannen zijn naar een hedendaagse fantasiewereld vol draken en straaljagers. Het is een avontuurlijk verhaal waarin veel op het spel staat, en het toont de onwrikbare vastberadenheid van degenen die wanhopig hun weg naar huis proberen terug te vinden.

Ga mee op avontuur met Bards of Valor, waar de krachtige klanken van heavy metal samenkomen met de betovering van fantasie. Met meeslepende melodieƫn en krachtige verhalen nemen ze je mee naar een wereld vol Vikingen, gevechten, en de magie die alleen muziek tot leven kan brengen!


Support: Ohrima
Ohrima is een vierkoppige progmetalformatie uit Overijssel, Ā bestaande uit Dennis Nijenhuis (basgitaar), Evert Schuurman (drums, zang), Sjoerd Roelofs (gitaar, zang, toetsen) en Thijs Bults (gitaar, zang). In januari hebben ze hun debut album 'Catoblepas' uitgebracht. Ohrima heeft een dynamische sound waarin verschillende invloeden en stromingen te vinden zijn, van black metal tot vriendelijke zang, maar weet vooral heerlijke grooves te brengen.


za 23 sep 2023
Bards Of Valor - Album release
Metropool The Works
Support: Ohrima

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!