Menu
Bare Jams
vr 03 nov 2023
Bare Jams
Mix van soul, reggae en pop voor fans van Will and the People en Fat Freddy’s Drop
Support: Reuben Stone

Aan de oprichting van Bare Jams gaat jarenlang intensief veldwerk en het nodige praktijkonderzoek vooraf. Jeugdvrienden Ollie en Sam besluiten een band te beginnen om hun eigen illegale festivalbezoekjes te minimaliseren. Niet meer over het hek maar gewoon door de voordeur van festivals door als band geboekt te worden. Het tuinhuisje wordt omgebouwd tot oefenhok waarna er naar hartenlust gejamd wordt om een geluid te creëren dat festivaltenten tot de nok zal vullen en tentdoeken doordrenkt van euforisch zweet achterlaat.

Wat begint als duo groeit al snel uit tot een collectief van zes man sterk inclusief verbluffende blazerssectie, die met vereende krachten een energieke en flamboyante sound weten neer te zetten. Inmiddels is hun missie geslaagd want Bare Jams is een graag geziene gast op uiteenlopende festivals en wordt door lokale kenners en fijnproevers steevast gebombardeerd tot must-see act van het lokale affiche. Hun mix van soul, reggae en pop kan perfect in je playlist tussen pak ‘em beet Will and the People en Fat Freddy’s Drop. Zelf oordelen of alle buzz terecht is (volgens ons in elk geval wel) kan op 3 november in Enschede!Support: Reuben Stone
Reuben Stone zoekt sonische grenzen op maar zonder daarbij extremen op te zoeken. Niet voor hand liggende combinaties van zowel genres als instrumenten brengt hij samen op zijn tracks waarbij een loop station welhaast onmisbaar is. De manier waarop hij zijn mini symfonieën van dub, soul, wereldmuziek en electronica laag voor laag opbouwt met zijn Boss Rc505 Mii Loop Station levert een boeiend spektakel op. Laag voor laag, ritme op ritme en harmonie op harmonie evolueert zijn creatie waar je bij staat. Zijn sonische lappendekens zijn dansbaar en one of a kind. Check deze innovatieve creatieve alleskunner en muzikale veelvraat vanavond in de support van Bare Jams, daar ga je geen spijt van krijgen!

vr 03 nov 2023
Bare Jams
Mix van soul, reggae en pop voor fans van Will and the People en Fat Freddy’s Drop
Support: Reuben Stone

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!