Menu
Benefietconcert SBK Enschede
wo 12 jun 2024
Benefietconcert SBK Enschede
Benefiet voor KWF Kankerbestrijding

SBK Enschede (Studentenbestuur ter Bestrijding van Kanker - Enschede) heeft als doel om, samen met studerend Enschede, geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Dit doen ze door verschillende activiteiten op te zetten en zo de betrokkenheid van studenten bij dit belangrijke goede doel te vergroten. SBK Enschede is een nieuw initiatief dat gedreven wordt door studenten met een passie voor het organiseren van evenementen die bijdragen aan de bestrijding van kanker. Met hun creatieve en energieke aanpak hopen ze een verschil te maken en studenten te inspireren om mee te doen.

De eerste activiteit van SKB Enschede is een benefietconcert in Metropool Enschede op woensdag 12 juni. Tijdens deze avond zullen de bands van de drie grootste studentenverenigingen het podium betreden voor een avond vol muziek en entertainment. Trammelam (Audentis), de Tasteband en de Eurosband zorgen voor een gevarieerde line-up die garant staat voor een geweldige sfeer. Daarnaast zal DJ Paxal optreden, die de avond naadloos aan elkaar draait en afsluit met een knallende set.

Al het geld dat tijdens het benefietconcert wordt opgehaald, komt ten goede van KWF Kankerbestrijding. Door een ticket te kopen draag je direct bij aan de financiering van kankeronderzoek en -behandeling.

Wil jij ook je steentje bijdragen Ên een geweldige avond beleven? Koop dan voor slechts 10 euro je kaartje en maak deel uit van deze bijzondere en betekenisvolle avond. Samen kunnen we een verschil maken en genieten van een avond vol fantastische muziek. Zien we jou 12 juni?

wo 12 jun 2024
Benefietconcert SBK Enschede
Benefiet voor KWF Kankerbestrijding

Gerelateerde events