Menu
BENR
za 10 dec 2022
Uitverkocht
BENR
Support: MITS

BENR is een Nederlandstalig popduo dat bestaat uit de muzikanten en beste vrienden Bart Maessen (28) en Robin Zomer (29). In samenwerking met Q-Music hertaalt BENR om de week een Engelstalig nummer uit de Top 40 naar een volwaardige Nederlandse track. Het item verschijnt op de kanalen van BENR en wordt online miljoenen keren bekeken.

Door het mega bereik van de covers hebben ze al samengewerkt met internationale artiesten Benson Boone (In The Stars), Alec Benjamin (Let Me Down Slowly) en Gayle (abcdefu).

Naast populaire hertalingen heeft BENR het afgelopen jaar bewezen muziek uit te brengen waarvan de boodschap aansluit bij de luisteraars. Hun vorige singles 'Hart van Steen', 'Hier Voor Mezelf' en 'Beetje Gek' waren ‘Hit van 100’ op Radio 100%NL en hebben weken in de Top 20 gestaan. Laatstgenoemde behaalde ook glansrijk 10 rondes Repeat of Niet op Qmusic en staat daar nu vast op de playlist. De song 'Statisch' heeft inmiddels meer dan 1,5 miljoen streams op Spotify.

Nadat hun allereerste clubtour dit voorjaar glansrijk was uitverkocht, gaan de mannen van BENR weer op tour door Nederland. In een energieke show met hun live band spelen ze hun laatste singles, maar ook hun populaire hertalingen van bekende Top 40 songs. Een beetje gek, maar wel mooi! Op 10 december staat BENR in Hengelo! 

Support: MITS
Mits Mitchell heeft een bijzonder verhaal. Hij is naast zanger, songwriter en artiest bovenal vrijdenker. Dat past ook wel bij zijn geboorteplaats: Amsterdam. Met zijn muziek wilt hij graag mensen bewust maken van de levensloop en cruciale momenten in het leven. Hij inspireert, motiveert en helpt graag iemand verder door middel van krachtige woorden te gebruiken in zijn teksten. Dit past ook helemaal bij de fase waar hij nu in zit. Mits Mitchell is een liefdevolle papa en echtgenoot. Hij wordt ook wel de zingende vader genoemd.

Op dit moment is Mits Mitchell druk bezig om zijn liveband vorm te geven. Het wordt tijd dat er lekker veel gespeeld gaat worden, in ieder geval in Hengelo als hij op pad is met BENR!

za 10 dec 2022
Uitverkocht
BENR
Support: MITS

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!