Menu
BENR
vr 25 feb 2022
Uitverkocht

BENR

vr 25 feb 2022
Uitverkocht
BENR

Let op! Dit is een reguliere show dus zonder 1.5 meter maatregel. Je kan dit evenement alleen bezoeken als je in het bezit bent van een geldige ticket i.c.m. een volledig vaccinatie- of herstelbewijs óf een aantoonbare negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl

Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd dan houden wij ons aan de dan geldende maatregelen.

BENR is een Nederlandstalig popduo dat bestaat uit de muzikanten en beste vrienden Bart Maessen (28) en Robin Zomer (29). Nummers als 'Statisch' en ‘Hart van steen' komen veelvuldig langs op de Nederlandse radio. In samenwerking met QMusic hertaalt BENR om de week een Engelstalig nummer uit de Top 40 naar een volwaardige Nederlandse track. Het item verschijnt op de kanalen van BENR en wordt online miljoenen keren bekeken.

Nadat de wereldberoemde Ierse band The Script BENR's hertaling van het nummer 'The Last Time' hoorde nodigden ze de jongens uit om de track samen in een uitverkochte Ziggo Dome te spelen. Helaas gooide Corona roet in het eten en moeten de mannen nog even wachten op dit concert. Met een uitverkochte Ziggo Dome in het vooruitzicht is het eerst tijd voor hun allereerste clubtour die ze op 25 februari naar Enschede brengt!

vr 25 feb 2022
Uitverkocht
BENR

Uitverkocht!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!