Menu
Betraying The Martyrs
zo 20 nov 2022
Gecanceld
Betraying The Martyrs
Explosieve metalcore die barst van de dynamiek.
Support: Ashen + Balance Breach

Betraying The Martyrs bestaat uit muzikanten uit Engeland en Frankrijk, waarbij ze Parijs als uitvalsbasis gebruiken. In deze stad schrijven ze sinds 2011 songs die barsten van de dynamiek. Debuut Breathe In Life is direct een schot in de roos die de band in één klap op de kaart zet bij liefhebbers van metalcore wereldwijd.

Sindsdien wordt er bijna onophoudelijk getourd door Europa, de VS en Azië. Tot voor kort was het keiharde album Rapture lange tijd het laatste wapenfeit van de band maar eerder dit jaar verscheen er ineens een nieuwe EP, op een nieuw label én met een nieuwe zanger die de band een nieuwe smoel geeft maar waarbij de explosiviteit die dit gezelschap zo geliefd maakt, in goede handen is.

Na enkele jaren van relatieve stilte maakt Betraying The Martyrs zich op voor een oorverdovende comeback op de wereldwijde podia en staan ze op 20 november in Enschede.

Support: Balance Breach 
Na hun debuutalbum van 2020, is Balance Breach uit Finland, terug met een uitzinnige mix van metalcore, post-hardcore en moderne rock samen met spetterende headbang secties en betoverende refreinen. In december 2021 vervolgt het vijftal hun weg naar het tweede album met de tweede single "Overthrown", die een donkerder maar tegelijkertijd het meest agressieve en felle geluid vertegenwoordigt dat men zich kan voorstellen. Net als het zeer geprezen debuutalbum, zal de tweede single van het aankomende tweede album (TBA) worden uitgebracht via het Duitse label "Out Of Line Music". Het vernieuwde geluid van de band werd zorgvuldig samengesteld in de handen van de vertrouwde producer Rami Nykänen en door het Grammy-genomineerde producersteam van Carson Slovak en Grant McFarland van Atrium Audio, die zorgden voor het mixen en masteren.

Support: Ashen
Ashen is een 5-koppige band uit Parijs. De identiteit van de band ligt tussen opwindende moderne metal arrangementen en de rock-geïnspireerde persoonlijkheid van de zangeres.

zo 20 nov 2022
Gecanceld
Betraying The Martyrs
Explosieve metalcore die barst van de dynamiek.
Support: Ashen + Balance Breach

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!