Menu
vr 01 nov 2019
Beyond The Black
Heart of the Hurricane Tour 2019

Het debuut van Beyond The Black uit 2015 sloeg in als een bom en sleepte direct een Metal Hammer Award in de wacht voor beste nieuwkomer. De opvolger van die plaat doet het nog beter en met 2 albums op het conto wordt succesvol getourd in Duitsland, Rusland, Engeland en ver buiten de Europese grenzen. De band is vaste gast op Wacken Open Air en opent voor Aerosmith, Korn, the Scorpions, Saxon, Within Temptation en nog een handvol mega acts.

Met ‘Heart Of The Hurricane’ is de band rondom zangeres en frontvrouw Jennifer Haben toe aan een nieuw hoofdstuk. Een avontuurlijke plaat vol melodische symfonische metal die gaat zorgen voor een nog grotere doorbraak. Fans van het genre moeten geduld hebben om de band in het oosten van Nederland live te zien, maar ben je aanwezig op 1 november dan zal je na de show kunnen concluderen dat het het lange wachten meer dan waard is geweest.

Dit concert is wegens grote belangstelling verplaatst van de Saxion Zaal naar de Hertog Jan Zaal.

Support: Mister Misey
Mister Misery komt uit Stockholm en bestaat uit 4 leden met een gemeenschappelijk doel: groot worden met metal die ze zelf tof vinden. Hun handelsmerk zijn energieke riffs in combinatie met grootse refreinen en vlammende gitaarsolo’s. De band speelt zich al snel in de kijker van label Arising Empire en bij boekersburo Contra Promotion en die laatste boekt ook bands als Nightwish, Anthrax en The 69 Eyes.

Mister Misery brengt op 4 oktober het langverwachte debuut uit en is hard op weg om 1 van de grootste sensaties uit de scene te worden. Ga je vanavond naar Beyond The Black dan kan je zien waarom!

vr 01 nov 2019
Beyond The Black
Heart of the Hurricane Tour 2019

Gerelateerde events