Menu
za 09 mrt 2019
Bizzey - full set
Support: Bashment Bangers Dj's

Bizzey draait al even mee op de internationale podia. In 2006 laat hij voor het eerst van zich horen als hij als vast MC meereist met de grote namen uit de dance scene. Hij treedt overal ter wereld op met o.a. Hardwell, Don Diablo, Diplo en Afrojack. Dan komt de ervaring vanzelf en als je al zo lang meeloopt dan maak je ook veel vrienden.

Met veel van die vrienden brengt Bizzey sindsdien de ene na de andere clubhit uit. De lijst met collaboraties is minstens net zo lang als het aantal hits dat hij scoort in de clubs. Al die nummers samen zijn goed voor meer dan 100 miljoen streams op Youtube & Spotify. Al die hits komen op 9 maart voorbij in Enschede en jij kan er op dansen, samen met Bizzey die op het podium altijd iets extraโ€™s brengt!

Support: Bashment Bangers DJ's
Bashment Bangers is een dj-collectief bestaande uit 2 djโ€™s en 1 mc die na jarenlange ervaring in de clubs de koppen bij elkaar hebben gestoken en hun krachten om deze crew te vormen. De mannen hebben inmiddels een eigen stage op Freshtival waar het feest elk jaar weer aan is en dat zal deze avond in de club niet anders zijn want als kers op de taart komen ook DJ Raaf en de DJ SQ met Bashment Bangers mee!

za 09 mrt 2019
Bizzey - full set
Support: Bashment Bangers Dj's

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!