Menu
Blaudzun
do 17 feb 2022

Blaudzun

do 17 feb 2022
Blaudzun

Let op! Dit is een regulier staand concert dus zonder 1.5 meter maatregel. Je kan dit evenement alleen bezoeken als je in het bezit bent van een geldige ticket i.c.m. een volledig vaccinatie- of herstelbewijs óf een aantoonbare negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl

Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd dan houden wij ons aan de dan geldende maatregelen.

Het nieuwe album van Blaudzun heet Lonely City Exit Wounds en verschijnt op 21 januari 2022. Tijdens de zogenaamde Backstage Sessions kregen bezoekers deze zomer al een kijkje in zijn muzikale keuken.

“Om in intieme sfeer te vertellen over hoe ik schrijf en welke reis een song maakt van pril idee tot albumtrack is blijkbaar iets dat veel mensen kon interesseren”, aldus Blaudzun. Tijdens de Backstage Sessions speelde hij verschillende nieuwe songs. Artiest en publiek genoten van het weerzien na lange tijd en passie en energie knalden van het podium af.

Na een periode van relatieve stilte maakte Blaudzun de afgelopen maanden ook indruk op radio en tv met zijn nieuwe single REAL HERO. Het lied was onder meer Topsong bij het Nederlandse Radio 2 en kreeg veel airplay in Duitsland.Inmiddels is ook een tweede track van de nieuwe plaat uitgebracht. Na 'Running To Meet The Sundown' volgen er na de zomer nog enkele songs voor het album verschijnt. Na de release gaat Blaudzun op club tour en speelt hij op 17 februari in Hengelo.

do 17 feb 2022
Blaudzun

€25,25(vvk)

Avondkassa € 27,50
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!