Menu
Bløf (Metropool Open Air)
vr 30 aug 2019
Uitverkocht
Bløf (Metropool Open Air)
Support: Faico
Zeg je “Hertme” dan zeg je “Bløf”.

Sinds de start van de samenwerking tussen Metropool en het Openluchttheater in Hertme hebben de Zeeuwen elk jaar gespeeld tijdens Metropool Open Air. Er zijn maar weinig bands die in staat zijn om het theater tot de nok toe te vullen maar Bløf flikt het kunstje moeiteloos. En ieder jaar geeft de band aan graag terug te komen naar het mooiste openluchttheater van Overijssel en ook de bezoekers zien de band graag weer.Ook in 2019 is Blof aan!

Het zal niemand ontgaan zijn: BLØF boekte afgelopen jaar enorm succes met hun hit ‘Zoutelande’. Samen met de Vlaamse Geike Arnaert stonden ze meer dan tien weken op nummer 1 in de vaderlandse én Vlaamse hitlijsten. Na een uitverkochte Ziggo Dome, een uiterst succesvolle festivalzomer (met o.a. Pinkpop, Werchter Classic en Concert at SEA), én met twee shows in Ahoy Rotterdam in het verschiet staat de band weer te trappelen om ook komend jaar weer de podia plat te spelen. BLØF is ook in 2019 AAN! En, bijna traditiegetrouw, dus ook dit jaar weer in Hertme tijdens Metropool Open Air op 30 augustus!

Ik ben erbij! Hoe kom ik daar?

Tja dat hangt er natuurlijk een beetje vanaf waar je vandaan komt. Voor de mensen die met de auto willen komen, klik hier voor de locatie van Openluchttheater Hertme. Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid. Het Openluchttheater rekent €4,- parkeerkosten.

Reis je met het openbaar vervoer? Tussen het station van Borne en het Openluchttheater Hertme rijden pendelbusjes van Taxi Konink. De kosten voor een retourticket bedragen 5 euro, bij een minimale bezetting van 3 personen. Om hiervoor te reserveren kun je een mailtje sturen naar info@taxikonink.nl of bellen: 074 2661371

De laatste trein richting Zwolle vertrekt om 23:51 uur en voor de richting Enschede om 00:38 uur.

En wil je ter plekke overnachten, op loopafstand bevindt zich het prachtige Hotel Jachtlust en ook bij mini-camping De Köller kan je terecht, evenals bij Camper- en pleisterplaats Rabo-Scheele. Voor meer informatie over overnachten in Hertme klik je op de linkjes. 

Consumpties: PIN / cash

Drankjes aan de bars kun je zowel met contant geld als per PIN betalen (Metropool munten zijn niet geldig).
Versnaperingen bij de food stands kunnen uitsluitend contant worden afgerekend.

Oordoppen

Tijdens Metropool Open Air wordt er muziek op volume geproduceerd. Ter bescherming van het gehoor zijn er goede oordoppen verkrijgbaar bij de entreekassa.

Fotograferen / film

Professionele camera’s zijn uitsluitend toegestaan op persaccreditatie (kassa@metropool.nl). Filmen is niet toegestaan.

vr 30 aug 2019
Uitverkocht
Bløf (Metropool Open Air)
Support: Faico

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!