Menu
za 19 jan 2019
Boef
Support: JoeyAK

Boef behoeft geen introductie. De Frans-Algerijnse rapper en vlogger is een vaste waarde in de Nederlandse rapscene sinds zijn Zonamo-sessie in 2015 en zijn debuutEP ‘Gewoon Boef’ in februari 2016.

Het vervolg kon niet uitblijven. Boef heeft een YouTube-kanaal met 450.000 volgers en honderduizenden views per vlog en dropte zijn debuutalbum ‘Slaapte-kort’ in maart 2017. Met dat album verkocht hij platina, sleepte hij honderd mil-joen streams binnen en werd hij wereldwijd de #28 meest gestreamde artiest in het weekend van de albumrelease.

En daar stopte de teller niet. Met meerdere albumsingles verkocht hij platina en/of meervoudig platina en de music video van zijn track ‘Habiba’ werd met 40 miljoen views de best bekeken Nederlandse videoclip aller tijden. Met wat geluk is dit alles een voorbode op wat nog komen gaat en zal deze deugniet in de komende tijd nog veel meer muzikale streken uithalen.VIP-tickets

Voor een klein bedrag kun jij jouw normale tickets upgraden naar VIP-tickets. Je mag dan al een uur eerder naar binnen én je hebt een meet & greet met Boef! VIP-tickets zijn te bestellen tijdens het bestelproces van Ticketmaster (in stap 2).

Leeftijdsgrens?

Zeker. Ben je 14 jaar of ouder dan mag je zonder begeleiding van een volwassene naar binnen. Ben je fan van Boef en nog geen 14 jaar? Dan moet er een meerderjarige mee, dus je broer, zus, vader, moeder, opa of oma of een andere vriend of familielid. Uiteraard geldt ook bij Metropool niet drinken en roken onder de 18. Hier wordt actief op gecontroleerd. Houd je je niet aan onze huisregels dan sturen we je het pand uit. Bij twijfel hebben wij ook altijd gewoon gelijk.

Support: JoeyAK
Holendrecht, Holendrecht, Holendrecht! Als er íemand is die dit Amsterdamse stadsdeel flink vertegenwoordigt, is het wel hiphopsensatie JoeyAK. Joey is een product van de straat. Zijn hoofd is heet, en zijn hart koud. Hij rapt wat hij leeft, en misschien nog wel belangrijker; hij leeft wat hij rapt. JoeyAK veroorzaakte moshpits op grote festivals als WOO HAH! en Appelsap en was te horen op singles van bijvoorbeeld Esko, Mario Cash en Architrackz.

Met de singles ‘Hoofd Heet’ en ‘Boonk Gang’ gaf hij al wat voorproefjes van zijn nieuwe EP ‘Hoofd Heet, Hart Koud’, die in het najaar verscheen. Op die plaat laat JoeyAK -die AK staat voor Alles Kantelen- weer een hele andere kant van zichzelf zien. IJskoude en stoïcijnse straatrap gaat daarop hand in hand met warme drumpartijen uit baile funk. Zijn tracks komen mokerhard aan bij elke crowd en hij is dan ook van plan om elk podium van Nederland compleet in de fik te zetten. Hoofd heet, show heter!

za 19 jan 2019
Boef
Support: JoeyAK

Gerelateerde events