Menu
za 30 mei 2020
Bökkers + De Heinoos - exclusieve live stream
Høken in de huiskamer!

The Eagles hadden het over when hell freezes over eer ze samen zouden spelen, een tour van de grote 4 van thrash metal is tegenwoordig ondenkbaar, Oasis en The Smiths komen nooit meer bij elkaar en voor deze unieke samenwerking van de giganten van de dialectrock is eerst een wereldwijde pandemie nodig maar hij is er wel!

Bökkers en De Heinoos. Høken in de huiskamer. Geen Islands in the stream maar Samen in de stream!

Bökkers en De Heinoos dus! Twee bands die rock in je moerstaal letterlijk nemen want aan de keukentafels van de leden van deze bands wordt geen ABN gesproken maar wordt er gekuierd én gezongen in dialect. Dat doen deze bands op het podium dus ook. Op de Zwarte Cross, Dauwpop, Metropool, Paradiso en in elke feesttent die Nederland rijk is. Niet lullen maar poetsen, niet kutten maar spelen.

Beide bands spelen een set met hun eigen grootste hits én nummers van de band aan wie ze allebei schatplichtig zijn: Normaal. Er kan ook zo maar een nummer van Jovink voorbij komen. Als klap op de vuurpijl spelen Bökkers en De Heinoos vervolgens ook nog enkele nummers samen.

Een unieke samenwerking die je alleen deze avond kan zien en daarna nooit meer tenzij de builenpest volgend jaar een comeback maakt. Een once in a livestream experience!

Dus zet die groene knuppels koud en zoep, brek en goa an in je woonkamer met Bökkers en De Heinoos!za 30 mei 2020
Bökkers + De Heinoos - exclusieve live stream
Høken in de huiskamer!

Gerelateerde events