Menu
Bony Macaroni + POM
vr 19 nov 2021
Gecanceld
Bony Macaroni + POM

Let op! Dit is een regulier staand concert dus zonder 1.5 meter maatregel. Je kan dit evenement alleen bezoeken als je in het bezit bent van een geldige ticket i.c.m. een volledig vaccinatie- of herstelbewijs óf een aantoonbare negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl

Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd dan houden wij ons aan de dan geldende maatregelen.

Bony Macaroni
Nietsverhullend milennial-leed en oprechte levensvragen. Soms wat cynisch, soms wat zeikerig, maar altijd recht voor zijn raap. Bony Macaroni brengt het HARD en hoort jou het liefst de volle 3 minuten meeblèren. Ze willen je geen bullshit verkopen, ze willen gewoon een mooie avond.

De tragikomische emo-pop van Bony Macaroni kwam zo hard en snel als de tracks doen vermoeden. Binnen een jaar speelde ze vanuit het niets precies 52 shows door Nederland, Duitsland en België. Festivals van Sniester tot Mildtfest, supports voor o.a. Tim VanTol en de legendarische Raggende Manne en een Popronde-marathon langs de lekkerste zaaltjes van het land. Na de afscheidsklapper in de Melkweg verdween frontman Stefan voor ruim een half jaar naar de US om te schrijven en te spelen (en af te studeren…) maar nu komt hij je halen.

“Je zielenpijn blootleggen was nog nooit zo sympathiek.” – 3voor12POM
is een vijfkoppige 'FUZZPOP' band uit Amsterdam die laat horen dat snoeiharde muziek ook vrolijk en cute kan zijn. Geïnspireerd door britpop en garagerock creëren zij hun eigen ‘FUZZPOP’. Verwacht bij POM een harde en energieke performance gepaard met een lief randje. x POM

vr 19 nov 2021
Gecanceld
Bony Macaroni + POM

Gerelateerde events