Menu
Booster Festival 2024 - Showcasefestival
za 06 apr 2024
Gratis!
Booster Festival 2024 - Showcasefestival

Het Booster Festival biedt artiesten, jong of oud, een plek om in de spotlight te staan. Het festival nodigt jaarlijks tientallen muziekprofessionals uit om naar Enschede te komen. Zo krijgen artiesten de kans om zich te presenteren aan de landelijke muziekindustrie. Het showcasefestival is in de avond en nacht van zaterdag 6 april gratis te bezoeken bij diverse culturele locaties in de binnenstad van Enschede. Niet alleen bij Metropool kijk je naar ambitieuze acts maar ook bij o.a. Concordia, Vestzaktheater of in de Boksclub Twente. Een overzicht van alle locaties bekijk je via boosterfestival.nl.

In de middag is er de kans om met professionals in gesprek te gaan tijdens de muziekconferentie. Op de conferentie kan je tijdens een feedbacksessie in gesprek met een boeker, manager, programmeur of andere professional die jou als artiest verder op pad kan helpen in de muziekindustrie. Daarnaast zijn er over de gehele dag panels, masterclasses en workshops te bezoeken op ArtEZ Conservatorium of bij Metropool. 

Kom je om te netwerken? Sluit dan aan bij het netwerkdiner tussen 17:00 en 19:00 in de Twentsche Foodhal! Bij aanschaf van een ticket reserveren wij een plekje in de foodhal en krijg je consumptie- en drankmunten om een lekkere maaltijd te halen. De perfect gelegenheid om op een laagdrempelige manier nieuwe connecties op te doen met mensen uit de industrie. Een ticket koop je via boosterfestival.nl.


za 06 apr 2024
Gratis!
Booster Festival 2024 - Showcasefestival

Gratis!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!