Menu
ma 09 mrt 2020
Booster pre-conferentie

Booster Festival: Pre-conferentie
Speel jij dit jaar op Booster Festival of kom je als bezoeker en wil je alles uit de muzikantendag halen? Dit jaar organiseert Booster in Arnhem, Zwolle en Enschede een pre-conferentie met informatie over het festival en de muzikantendag zelf, hoe je een showcase voorbereid en een gesprek met ervaringsdeskundigen. Zo weet jij straks hoe jij je optimaal kunt voorbereiden op hét showcasefestival van Oost-Nederland!


Booster Festival vindt plaats op zaterdag 4 april 2020 op het ArtEZ Conservatorium en in de binnenstad van Enschede. Booster werkt samen met o.a. Poppunt Gelderland om muzikanten uit heel Oost-Nederland een springplank te bieden naar de nationale muziekindustrie.

Op 9 maart vindt depre-conferenties plaats in het Muziekcafé van Metropool Enschede. Dit is gratis toegankelijk!

Tijdschema:

19:00 Deuren open

19:30 Pim Kokkeler en Tineke Hussaarts (organisatie van Booster) vertellen over Booster Festival. Wat houdt het festival precies in? Welke professionals komen er op af? Wat voor panels gaan er plaatsvinden en wat kan jij er voor jouw act uithalen?

20:00 Tim Kampman (boeker voor Booster) vertelt over het showcasefestival. Hoe speel je zo efficient mogelijk een showcase m.b.t. opbouwtijd, gedeelde backline en een publiek wat steeds doorloopt. Ook blikt hij hierin terug op zijn eigen ervaringen met zijn band Tricklebolt en hoe zij het hebben aangepakt.

20:30 Lotta Rasva (frontvrouw Get Jealous) vertelt over haar ervaringen met Booster Festival. Wat hebben zij eruit gehaald? Wat zouden ze anders hebben gedaan?

21:00 Vragenronde/naborrelen

ma 09 mrt 2020
Booster pre-conferentie

Gerelateerde events