Menu
wo 13 mrt 2019
Booster pre-conferentie
Bereid je voor op Booster!

Speel jij dit jaar op Booster of kom je als bezoeker en wil je alles uit de Muzikantendag halen? Dit jaar organiseren Booster in Arnhem, Zwolle en bij ons in het Muziekcafé Enschede een pre-conferentie met informatie over de panels, demospreekuren en gaan we in discussie met ervaringsdeskundigen zodat jij straks weet hoe jij je optimaal kunt voorbereiden! Van de ruim 100 aangemelde artiesten voor de editie van 2019 geeft 96% behoefte aan zo’n avond te hebben. Daarnaast is dit een handreiking vanuit Booster naar de rest van het land; Booster komt naar je toe.

Lijkt dit je tof en wil je hierbij zijn? Meld je dan (gratis) aan via deze link:
https://boosterfestival.typeform.com/to/k6RbVl

Programma
19:00 Inloop
19:15 Start programma

Wat is Booster?
Pim Kokkeler, de enige echte projectleider van Booster, vertelt wat Booster precies inhoudt en wat er te doen is tijdens de Muzikantendag. Hierbij licht hij enkele panels uit die misschien een stuk interessanter voor jou zijn dan je oorspronkelijk dacht.

Wie zijn er?
Martijn Crama & Arris Roordink leggen uit wie er allemaal in de demospreekuren zitten. Welke muziekprofessionals zijn er op Booster en waarvoor moet je bij wie zijn?

Een showcase; hoe werkt dat eigenlijk?
Ruud Gielen en Martijn Crama gaan in gesprek over hun ervaring op showcasefestivals, wat zijn de verschillen met een regulier optreden, welke voorbereidingen zijn er getroffen, wie worden er uitgenodigd en hoe doen ze dat?

Visie van de programmeur
Martijn Crama en Arris Roordink gaan in gesprek met een programmeur. Waar wordt op gelet bij een showcase? Hoelang blijft een muziekprofessional doorgaans bij een show en wat maakt dat hij of zij wel of niet gaat kijken?

Aan het eind is er ruimte om je vragen te stellen.
21:15 Einde / borrel!

wo 13 mrt 2019
Booster pre-conferentie
Bereid je voor op Booster!

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!