Menu
Bumble B. Boy
za 16 mrt 2024
Bumble B. Boy
Een grensverleggende, shockerende, theatrale en bij vlagen geniale show met alle stijlen tussen punk, disco en artrock.
Support: Abel Natürlich 

Op Bumble B. Boy's debuutalbum 'Bumble B. Boy!' probeert de mislukte kinder-entertainer Tom Harden de onvoorspelbare chaotische essentie waar zijn volwassen publiek naar hunkert te bottelen in een verteerbaar, toegankelijk product voor het hele gezin.

Dit album vangt de leuke, upbeat, kinderlijke punkgeest van Bumble B. Boy en verspreidt deze over een divers scala aan genres, van disco tot art-rock, afrobeat, Japanse surfrock, psychedelica en circusmuziek. Dit is het onmiskenbare Bumble B. Boy-geluid - vreemd, verrassend en bedrieglijk complex, binnenkort auteursrechtelijk beschermd, met niet te opzichtige knipogen naar Devo, LCD Soundsystem, Toy Dolls en B-52’s en altijd gepaard met een kinderlijk gevoel van optimisme en verwondering.

Bumble B. Boy ontpopte zich tot de meest bizarre festivalsensatie van Nederland, die de podia van Best Kept Secret, Down the Rabbit Hole, Dauwpop en Into the Great Wide Open overnam met een unieke mix van theater, verhalen vertellen en elektrische punkenergie. Nu zijn de clubs aan de beurt!Top voor een tientje
Onder de noemer Top Voor een Tientje kan je in Metropool genieten van acts en artiesten in uiteenlopende genres die het verdienen om gehoord te worden maar die vanwege uiteenlopende redenen minder snel een groot podium krijgen en ook in reguliere media onterecht vaak over het hoofd worden gezien. Dit zijn dé avonden en matinees voor avontuurlijk ingestelde fijnproevers met een breed smaakpalet die niet bang zijn om zich te laten verrassen. 

za 16 mrt 2024
Bumble B. Boy
Een grensverleggende, shockerende, theatrale en bij vlagen geniale show met alle stijlen tussen punk, disco en artrock.
Support: Abel Natürlich 

Gerelateerde events