Menu
Cannibal Corpse + Dark Funeral
vr 10 mrt 2023
Uitverkocht
Cannibal Corpse + Dark Funeral
European Tour 2023
Support: Ingested + Stormruler

18:00 uur Zaal openĀ 
18:30 uur StormrulerĀ 
19:20 uurĀ IngestedĀ 
20:30 uur Dark Funeral
22:00 uur Cannibal CorpseĀ 
23:15 uur Afterparty - Mixtape: Metal by Merlijn

Op 10 maart komen er een aantal giganten Hengelo vereren met een bezoek waar ongetwijfeld nog jaren over na gepraat gaat worden. Maak je klaar voor headliners Cannibal Corpse en Dark Funeral! Deze avond spelen bovendien ook Ingested en Stormruler. Begin maar vast met het flexen van de spieren want die gaan overuren maken met deze waanzinnige line-up!

Cannibal Corpse
Fischer, Barret, Webster, Mazurkiewicz, Rutan! CANNIBAL CORPSE!

Horror, bloed en gore is vanaf dag 1 het thema en zo hoort het (In sommige landen zijn de getekende album covers nog steeds verbodenā€¦.) Cannibal Corpse gaat elk album een stap verder en klinkt steeds technischer, bruter maar altijd herkenbaar. Toen brulboei Chris Barnes tijdens de opnames van Vile in 1995 uit de band werd gekicked leek de toekomst even spannend te worden voor Cannibal Corpse. Maar de scream van Monstrosity's George "Corpsegrinder" Fisher in de eerste maat van Devoured by Vermin gaat door merg en been en met zijn komst klinkt de band bruter dan ooit tevoren.

De kracht om zichzelf te blijven vernieuwen, nieuwe zieltjes te winnen en tegelijk de fans van het eerste uur ook live nooit teleur te stellen, maakt Cannibal Corpse 34 jaar later een bijzondere gast van wereldformaat die we maar al te graag een warm welkom bieden.Dark Funeral
More bang for your buck kan haast niet want niet alleen Cannibal Corpse is op 10 maart in Hengelo, ook het legendarische Dark Funeral staat op het podium. Met inmiddels zeven albums op hun cv kan deze band gerekend worden tot het beste dat Zweden heeft voortgebracht op het gebied van Black Metal. Het is snel en strak en niet zelden ook gewoon verstaanbaar. Dark Funeral maakt zichzelf onsterfelijk met Secrets of the Black Arts maar teert niet enkel op oude successen. Nog dit jaar verscheen het prima ontvangen We Are The Apocalyps met tracks die prima op de setlist kunnen naast eerder genoemde klassiekers. Black Metal royalty dus die we met een gepaste buiging en oorverdovend gegrom zullen onthalen!IngestedStormrulerAfterparty - Mixtape: Metal by DJ Merlijn
Na dit concert gooit Ć©Ć©n van onze huis-djā€™s hun Mixtape in de decks van ons MuziekcafĆ© met muziek die perfect aansluit bij je concertavond. Vanavond Metal by Merlijn!

Geen enkele reden om na de laatste brute tonen naar huis te gaan want in ons MuziekcafƩ worden na de tijd niet enkel bier, borrels en bitterballen geserveerd maar slaat Merlijn Touretta je ook om de oren met een selectie van haar smakelijkste black en death metal. Deze dame kent haar klassiekers maar trakteert je ook net zo makkelijk op blastbeats die je misschien nog niet eerder hebt gehoord. Een tip van de sluier via de afbeelding hieronder maar verwacht vooral nog veel meer!

vr 10 mrt 2023
Uitverkocht
Cannibal Corpse + Dark Funeral
European Tour 2023
Support: Ingested + Stormruler

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!