Menu
CARNIFEX
vr 22 mrt 2024
CARNIFEX
Een avond technische thrash, death, black en metalcore met Carnifex, Revocation, Aborted en Vexed.
Support: REVOCATION + ABORTED + VEXED


Tijdschema*:
19:00 - 19:30 Vexed
19:50 - 20:35 Aborted
20:55 - 21:40 Revocation
22:00 - 23:00 Carnifex

*Het tijdschema is altijd onder voorbehoud van wijzigingen. 

Carnifex
Carnifex is al sinds 2005 een meester in het mixen van death en black metal met metalcore. Als ware alchemisten pakken ze het beste en bruutste van invloeden als Dying Fetus, Dark Funeral, Slayer, Dissection, Burzum, Bathory en The Black Dahlia Murder om dit in hun eigen mal te gieten met puur deathcore goud als resultaat.


Revocation
De fusie van technische death en thrash metal van Revocation kenmerkt zich door het complexe samenspel tussen de heilige drie-eenheid gitaar – bas – drum en leunt binnen dat kader dan ook nog eens zwaar op de veelzijdige vocalen van Dave Davidson en zijn kenmerkende gitaarstijl waarin jazz invloeden terug zijn te horen. Die stijl contrasteert dan weer mooi met die klassieke invloeden van tweede gitarist Dan Gargiulo. Metal voor gevorderder door gevorderden maar vooral moddervet.


Aborted
Branie boven brein - of gorgelende ingewanden boven intelligentie - is het muzikale motto van Aborted sinds ze met veel aplomb uit de baarmoeder van death metal doken. Repulsion en Autopsy zijn voorbeelden maar Aborted zelf is na de nodige releases zelf ook heer en meester in het creeeren van de ziekste riffs en sleaziest grooves.


Vexed
Megan Targett is de spiijkerharde leadzangeres van Vexed en zij opent de ene na de andere vocale aanval op haar toehoorders. Ze wordt ondersteund door de technische vaardigheden van de rest van de band waarbij de strakke riffs à la Meshuggah en favorieten als Periphery en Vildhjarta direct in het gehoor springen. Heb je deze band nog niet op je radar dan is deze avond hët moment om daar verandering in te brengen!

vr 22 mrt 2024
CARNIFEX
Een avond technische thrash, death, black en metalcore met Carnifex, Revocation, Aborted en Vexed.
Support: REVOCATION + ABORTED + VEXED

Gerelateerde events