Menu
vr 28 jun 2019
Caro Emerald (Metropool Open Air)
Support: A Mili

Uit het niets was ze daar: de zangeres die heel Nederland én Europo veroverde met “Deleted Scenes From The Cutting Room Floor”, een sfeervolle en toegankelijke plaat vol ballroom jazz, filmische tango’s, groovende jazz en aanstekelijke mambo’s. Binnen een jaar na de release verkochten Caro en haar producers David Schreurs en Jan van Wieringen maar liefst 250.000 albums op hun eigen label Grandmono Records.

Met hits als “Back It Up”, “A Night Like This”, “That Man” en “Stuck” veroverden Caro en haar team daarna de rest van Europa. Ze wonnen talloze nationale en internationale awards en behaalden goud en platina in onder andere Nederland (6x), Engeland, Duitsland, Polen (3x) en goud in Oostenrijk, Zwitserland en Italië. In totaal ging het album maar liefst 1,3 miljoen keer over de toonbank. Caro speelde met haar live band door heel Europa, stond op Glastonbury en verkocht recentelijk zelfs de prestigieuze Royal Albert Hall in Londen uit. Nou is dat ook een locatie met een zekere ambiance maar die hal haalt het natuurlijk niet bij het Openluchttheater in Hertme, en daar schittert ze op 28 juni!Support: A Mili
A Mili is een hemelbestormer. Haar optredens tijdens Popronde 2018 zijn druk bezocht en veel besproken. A Mili is vuur. Als zij en haar band het podium betreden ben je binnen enkele seconden om. De mix van soul, funk, urban en hiphop zorgt er voor dat je onmogelijk stil kunt blijven staan, en met haar weergaloze performance en sterke teksten houdt ze je bij de les.Ik ben erbij! Hoe kom ik daar?

Tja dat hangt er natuurlijk een beetje vanaf waar je vandaan komt. Voor de mensen die met de auto willen komen, klik hier voor de locatie van Openluchttheater Hertme. Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid. Het Openluchttheater rekent €4,- parkeerkosten.

Reis je met het openbaar vervoer? Tussen het station van Borne en het Openluchttheater Hertme rijden pendelbusjes van Taxi Konink. De kosten voor een retourticket bedragen 5 euro, bij een minimale bezetting van 3 personen. Om hiervoor te reserveren kun je een mailtje sturen naar info@taxikonink.nl of bellen: 074 2661371

De laatste trein richting Zwolle vertrekt om 23:51 uur en voor de richting Enschede om 00:38 uur.

En wil je ter plekke overnachten, op loopafstand bevindt zich het prachtige Hotel Jachtlust en ook bij mini-camping De Köller kan je terechtevenals bij Camper- en pleisterplaats Rabo-Scheele. Voor meer informatie over overnachten in Hertme klik je op de linkjes. 

Consumpties: PIN / cash

Drankjes aan de bars kun je zowel met contant geld als per PIN betalen (Metropool munten zijn niet geldig).
Versnaperingen bij de food stands kunnen uitsluitend contant worden afgerekend.

Oordoppen

Tijdens Metropool Open Air wordt er muziek op volume geproduceerd. Ter bescherming van het gehoor zijn er goede oordoppen verkrijgbaar bij de entreekassa.

Fotograferen / film

Professionele camera’s zijn uitsluitend toegestaan op persaccreditatie (kassa[at]metropool.nl). Filmen is niet toegestaan.

vr 28 jun 2019
Caro Emerald (Metropool Open Air)
Support: A Mili

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!