Menu
Catapults + Toska Fall + The Cool Trick
za 18 mrt 2023
Catapults + Toska Fall + The Cool Trick

19:30 uur Zaal open 
20:00 uur The Cool Trick 
21:15 uur Toska Fall 
22:30 uur Catapults 

Deze avond drie bands die prima uit de voeten kunnen met de wat toegankelijkere vormen van punk en emo zoals die vanaf midden jaren negentig groot werd gemaakt door acts als Green Day, Biffy Clyro, Blink 182 en Fall Out Boy. Een toffe avond met Catapults, Toska Fall en The Cool Trick live op het podium van onze kleine zaal in Enschede!

Catapults
Een frisse eigen interpretatie van de muziek waar menigeen begin 2000 heel goed op ging. De emo, rock en de poppunk van acts als The Wonder Years, Spanish Love Songs, Fallout Boy, Paramore, The Story So Far, Biffy Clyro inspireert duidelijk het energieke geluid van Catapults. Een prima act om mee door de geluidsbarrière te knallen deze avond!Toska Fall
Een toevallige ontmoeting bij de peuterspeelzaal, een gedeelde liefde voor punkrock uit de jaren ’90, precies één vrije avond in de week… De perfecte omstandigheden om een nieuwe band te beginnen! Zo ontstaat in 2017 Toska Fall nadat Tim (zang+bas), Daniël (gitaar+zang) en Roland (drum+zang) besluiten om vol gas aan de slag te gaan met het schrijven van energieke en melodieuze tracks, geïnspireerd op de ongein van bands als Blink182 en NOFX, de energie van Rise Against en Good Riddance, maar altijd met een serieuze boodschap en een vleugje nostalgie naar de “goeie ouwe tijd”. Samen goed voor evenveel jaren podiumervaring als er South Park seizoenen zijn, zet Toska Fall sindsdien een heerlijke punkrockshow neer! De derde EP wordt in 2023 uitgebracht in samenwerking met White Russian Records (NL), Cat’s Claw Records (UK) en Punkrock Radar (US).

The Cool Trick
The Cool Trick (sinds ‘13) staat bekend om hun strakke live- optredens en hun catchy punkrock nummers. Hun muziek is geïnspireerd door punkbands zoals The Ramones, Descendents en Teenage Bottlerocket, maar ze hebben ook een unieke sound die eigen is. In de loop der jaren heeft The Cool Trick een trouwe schare fans opgebouwd. Naast optredens in Nederland heeft de band gespeeld in o.a. Duitsland, Polen, Engeland, Tsjechië en op het punkrock walhalla Punk Rock Holiday in Slovenië. Ze zijn momenteel bezig met het opnemen van nieuwe songs, die binnenkort worden uitgebracht.

za 18 mrt 2023
Catapults + Toska Fall + The Cool Trick

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!