Menu
Cerebral Incubation + Epicardiectomy
wo 04 okt 2023
Cerebral Incubation + Epicardiectomy
+ 357. Homicide + Traumatomy

Op 4 oktober een avond voor de liefhebber en connaiseurs van slechte smaak volgens velen maar de ware kenner van slam en andere extreme vormen van metal weet bij het lezen van de line-up van deze avond dat het bij voorbaat memorabel wordt met Cerebral Incubation, Epicardiectomy, 357. Homicide en Traumatomy!

Cerebral Incubation
Brute, botte death metal bomvol aan waanzin grenzende blast beats en riffs die als een lawine van beton over je heen walsen. Het is extreem en gaat ver over de grenzen van goede smaak. Heerlijke headliner dus!


Epicardiectomy
Slam metal volgens het boekje: rochelende vocalen maar onderscheidend genoeg voor een eigen sound, riffs zo vet dat een varken er nog cholesterol van zou krijgen en een drummer met meer bekkens dan alle gezamenlijke Overijsselse dweilorkesten bij elkaar en die ook nog eens rapper tikt en mept dan een elftal kooivechters op schoolreisje.


357 Homicide
Het levende bewijs dat drummers best kunnen zingen wordt geleverd door de drummende helft van dit duo uit Manchester. Verrassend groovy en strak. Slam in sterk afgeslankte bezetting maar desondanks moddervet!


Traumatomy
Traumatomy gaat vol op het gevoel en de emotie en weet publiek wereldwijd te raken met hun emotionele teksten over marteling, brutaliteiten, mutilatie en ranzigheid in het algemeen. Smerig sinds 2013 en nog altijd aan het meuren.

wo 04 okt 2023
Cerebral Incubation + Epicardiectomy
+ 357. Homicide + Traumatomy

Gerelateerde events