Menu
Chris Egbers - EP Release Show
wo 15 jun 2022
Chris Egbers - EP Release Show

De Enschedese singer-songwriter Chris Egbers brengt op 15 juni zijn debuut-EP ‘All That I Need’ uit. Dit doet hij met een bijzondere, eenmalige theatershow in het Wilminktheater waarbij hij samen met het publiek op het podium plaatsneemt om ze mee te nemen in een verhalende show. 

De rode draad in de voorstelling is de persoonlijke ontwikkeling die Chris de afgelopen jaren heeft doorgemaakt: van strugglen met zijn ‘onuitgesproken’ karakter tot het omarmen van zijn toegankelijke persoonlijkheid en van zich te veel aantrekken van wat anderen van hem vinden naar zich laten inspireren door verhalen van anderen. ‘All That I Need’ slaat in deze context dan ook op zijn struggle om zichzelf te leren kennen en erachter te komen wat voor hem belangrijk is.

Chris Egbers is in 2022 één van de Metro’s Finest acts en krijgt het hele jaar ondersteuning van Metropool bij het uitvoeren van zijn plannen.

Dit seated concert is een samenwerking tussen Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede en Metropool. De theatershow wordt mogelijk gemaakt door Poppunt Overijssel en het Prins Bernard Cultuurfonds.wo 15 jun 2022
Chris Egbers - EP Release Show

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!