Menu
MetroTV - Christian Kuitert & The Indicators
do 18 feb 2021
MetroTV - Christian Kuitert & The Indicators
Thuis gratis te volgen via de live stream

Christian Kuitert, Ward Bruning en Bas Vossen - a.k.a. 'Christian & The Indicators' - houden je aandacht vast met een mix van fluisterrock, badkamerblues en vurige folk. Dit zowel in het Engels als in het Nederlands – altijd met aandacht voor de tekst. Je favoriete fingerspitzengejengel!

Onlangs brachten zij de single Move On uit; laten we 2020 immers in godsnaam achter ons laten en verder gaan. Vooruit, wat je wel mee mag nemen uit 2020 is de eerdere EP De Mist In. Hier tapten zij uit een heel ander vaatje, geïnspireerd door Hollandsche Meesters als Spinvis en De Dijk. De titel symboliseert de teksten: de vele gemaakte fouten, maar ook de hang naar het onbekende – je wilt je op het gladde ijs begeven. Dit is ook van toepassing op de band: zonder drummer - dat kan wel eens lelijk fout gaan. Of is het mooi onbekend terrein met een frisse sound?  Find out for yourself en tune in!

Livestream
De livestream van MetroTV is te volgen Via ons YouTubekanaal en Facebookpagina. Ondervind je problemen met de verbinding dan kun je de uitzending bekijken op de pagina van MetroTV. De stream wordt enkele minuten voor aanvangstijd vanzelf zichtbaar.
Uitzending gemist en terugkijken? Dat kan via ons YouTube kanaal. Abonneren? Vinden we leuk!

do 18 feb 2021
MetroTV - Christian Kuitert & The Indicators
Thuis gratis te volgen via de live stream

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!