Menu
Classic Hits In Concert
do 12 dec 2024
Classic Hits In Concert
Tijdloze pop-, rock- en soulklassiekers uit de allergrootste hitlijstenDecember staat bekend als de maand van de legendarische toplijsten met de grootste klassiekers aller tijden, waaronder natuurlijk de onmiskenbare Top 2000. Een jaarlijks hoogtepunt waar menig muziekliefhebber naar toe leeft. Classic Hits In Concert is hét live spektakel dat een extra dimensie toevoegt aan het 'feest der herkenning' op de radio. Op 12 december is Classic Hits In Concert in Hengelo!

Een grote band van meer dan twintig getalenteerde muzikanten verzorgt een avondvullende show in steeds wisselende samenstellingen. De voorstelling voert het publiek mee naar ultieme meezingers, maar ook naar verrassende pareltjes uit de Top 2000. De avond staat geheel in het teken van tijdloze pop-, rock- en soulklassiekers uit de allergrootste hitlijsten.

Classic Hits In Concert brengt ook nummers die je niet snel live zou verwachten. Het is een mix van herkenning en verrassing, altijd verpakt in een boeiend verhaal. Evergreens, one-hit-wonders, iconische gitaarsolo's en verborgen juweeltjes volgen elkaar in hoog tempo op. Een eerbetoon aan de pioniers die al jaren standhouden in de lijst der lijsten, met de ambitie om de originele uitvoeringen zo dicht mogelijk te benaderen.

De gespeelde nummers blijven altijd een verrassing, wat een van de sterke punten van het concept is. Het repertoire kan variëren van ABBA tot Led Zeppelin, Prince tot Pearl Jam, Fleetwood Mac tot Foo Fighters, Bowie tot Beatles, of Aretha Franklin tot Tina Turner.

Het concert is een avondvullende, bonte show met veel dynamiek, niet in de laatste plaats door de zeven zangers en zangeressen - ieder een eigen (stem) geluid - die elkaar afwisselen. De vocalisten worden aangevuld met een geroutineerde groep topmuzikanten en mooie visuals die gezamenlijk toewerken naar een grande finale.

Classic Hits In Concert heeft een indrukwekkend track record opgebouwd sinds de lancering in 2018. Gedurende de afgelopen zes jaar heeft de formule zich bewezen met een groei in iedere zaal waar ze spelen. Afgelopen jaar tijdens de eerste landelijke tour werden er meer dan 10.000 tickets verkocht in maar liefst zeventien poppodia.

Met o.a. leden van: Wild Romance, The Gathering, The Matthews Baartmans Conspiracy, Jack Poels (solo), Sleeze Beez, Walter Trout, Hollands Got Talent, Physical Graffiti en Steve Conte.

do 12 dec 2024
Classic Hits In Concert
Tijdloze pop-, rock- en soulklassiekers uit de allergrootste hitlijsten

€29,50(vvk)

Avondkassa € 32,50
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events