Menu
CLASSIC (R&B & Hiphop)
za 20 apr 2024
CLASSIC (R&B & Hiphop)
Taking You Back To The Old School

Classic blijft graven in de archieven om jou weer een avond te bezorgen met alleen maar de lekkerste r&b, hiphop, swingbeat en soul klassieker in één grote mix. Je hoort ze niet alleen maar ziet ze ook want Classic is een audio-visuele exprerience. Inmiddels kwamen al duizenden mensen viben op deze altijd gezellige clubavond. Join in the fun en zorg dat je er bij bent op 20 april. Ain't nothing but a party!

Velvet Room
Exclusive Ladies only area. Special drinks, candy and cocktails for tha ladies. 

Optioneel R&B dinner
Vanaf 19:00 uur wordt het Metropool Muziekcafé omgetoverd tot het R&B Café! Het is ook mogelijk om een CLASSIC (R&B & Hiphop) - R&B dinner café ticket aan te schaffen. Voor aanvang van CLASSIC, kun je lekker exclusief dineren in Metropool's Muziekcafé, oftewel R&B dinner café.

Great food, leuke mensen, de lekkerste R&B tunes, relaxte sfeer en dus optimaal genieten van een 3-gangen diner. Kom gezellig met je vriendengroep of familie een hapje eten om daarna door te gaan op de dansvloer upstairs. Bekijk hier het menu en bestel je CLASSIC (R&B & Hiphop) - R&B dinner café ticket in het bestelproces bij het aanschaffen van een regulier ticket. Heb je al een ticket voor CLASSIC gekocht maar wil je er nog een R&B dinner café ticket er los bijkopen? Dat kan via deze link tot vrijdag 19 april 15:00 uur. 

Om 19:00 uur gaat het Muziekcafé open en om 19:30 uur wordt de eerste gang uitgeserveerd.

Wij gebruiken deze avond recyclebare bekers. Lees hier hoe dat in zijn werking gaat.

Classic is 21+ | Tot 03:00u

za 20 apr 2024
CLASSIC (R&B & Hiphop)
Taking You Back To The Old School

Gerelateerde events