Menu
CLASSIC (R&B & Hiphop)
za 20 apr 2024
CLASSIC (R&B & Hiphop)
Taking You Back To The Old School

Classic blijft graven in de archieven om jou weer een avond te bezorgen met alleen maar de lekkerste r&b, hiphop, swingbeat en soul klassieker in één grote mix. Je hoort ze niet alleen maar ziet ze ook want Classic is een audio-visuele exprerience. Inmiddels kwamen al duizenden mensen viben op deze altijd gezellige clubavond. Join in the fun en zorg dat je er bij bent op 20 april. Ain't nothing but a party!

Velvet Room
Exclusive Ladies only area. Special drinks, candy and cocktails for tha ladies. 

Optioneel R&B dinner
Vanaf 19:00 uur wordt het Metropool Muziekcafé omgetoverd tot het R&B Café! Het is ook mogelijk om een CLASSIC (R&B & Hiphop) - R&B dinner café ticket aan te schaffen. Voor aanvang van CLASSIC, kun je lekker exclusief dineren in Metropool's Muziekcafé, oftewel R&B dinner café.

Great food, leuke mensen, de lekkerste R&B tunes, relaxte sfeer en dus optimaal genieten van een 3-gangen diner. Kom gezellig met je vriendengroep of familie een hapje eten om daarna door te gaan op de dansvloer upstairs. Bekijk hier het menu en bestel je CLASSIC (R&B & Hiphop) - R&B dinner café ticket in het bestelproces bij het aanschaffen van een regulier ticket. 

Om 19:00 uur gaat het Muziekcafé open en om 19:30 uur wordt de eerste gang uitgeserveerd.

Classic is 21+ | Tot 03:00u

za 20 apr 2024
CLASSIC (R&B & Hiphop)
Taking You Back To The Old School

€15,00(vvk)

Avondkassa € 17,50
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!